Knipperen Uitvoeren?

Inhoudsopgave:

Knipperen Uitvoeren?
Knipperen Uitvoeren?

Video: Knipperen Uitvoeren?

Video: Knipperen Uitvoeren?
Video: Wegenwacht Wouter vertelt je alles over je dashboardlampjes | Wegenwacht vlog #58 2024, Mei
Anonim

Apparaatfirmware is het proces van het bijwerken van de interne softwaremodule van een apparaat. Firmware is vaak vereist om een apparaat goed te laten werken of om extra functies te ondersteunen.

Knipperen uitvoeren?
Knipperen uitvoeren?

Noodzakelijk

  • - apparaat voor firmware;
  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - apparaatdocumentatie;
  • - CD met software die bij aankoop bij het apparaat is geleverd.

instructies:

Stap 1

Zoek en noteer indien nodig de volledige naam, het model of het merk van uw apparaat.

Stap 2

Zoek de website van de fabrikant van uw apparaat op internet. In de regel bieden alle fabrikanten op de officiële website volledige technische en informatieve ondersteuning voor hun producten.

Stap 3

Gebruik de zoekmachine voor de firmware die u nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat het apparaat later correct werkt, zoekt u de software die specifiek is voor uw model en merk van het apparaat.

Stap 4

Als u geen programma voor de firmware op internet kunt vinden, gebruikt u de informatie die is vastgelegd op de schijf met stuurprogramma's die bij aankoop op het apparaat was aangesloten. De meeste fabrikanten leveren bij aankoop basisfirmware samen met stuurprogramma's en informatiemateriaal.

Stap 5

Sluit uw apparaat aan op uw computer. Voer het firmware-updateprogramma uit. Volg alle stappen die de updater u vraagt te doen. Zorg ervoor dat u wacht tot het zijn werk heeft voltooid, een onjuiste voltooiing kan leiden tot de vernietiging van het apparaat.

Stap 6

Controleer na het bijwerken van de firmware of de interne softwaremodule van het apparaat is bijgewerkt. U kunt informatie over de firmwareversie achterhalen door het besturingsprogramma uit te voeren. In de regel kan elk apparaat via het programma of via de webinterface worden bestuurd.

Aanbevolen: