Autorun Uitvoeren

Inhoudsopgave:

Autorun Uitvoeren
Autorun Uitvoeren

Video: Autorun Uitvoeren

Video: Autorun auf USB-Stick 2022, December
Anonim

Autorun is een programma voor het automatisch starten van een programma of het installatieprogramma. Vaak bevatten softwareschijven een dergelijk bestand om bij het opstarten uit te voeren.

Autorun uitvoeren
Autorun uitvoeren

Het is nodig

vaardigheden van een zelfverzekerde pc-gebruiker

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf in het station en wacht tot de informatie erop is geladen. Wanneer het autorun-venster van het programma verschijnt, selecteert u de actie die u nodig hebt. Als dit venster niet verschijnt wanneer u de schijf start, betekent dit dat de autorun om verschillende redenen is geblokkeerd. Start het in dit geval handmatig.

Stap 2

Open "Deze computer" en selecteer de schijf met de gewenste schijf en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Als er deze keer geen wijzigingen zijn, klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer "Openen" in het contextmenu. Er verschijnt een schijfoverzichtsvenster - zoek autorun.exe tussen de bestanden en mappen en dubbelklik erop met de linkermuisknop.

Stap 3

Als u een programma moet installeren dat zich op een harde of verwisselbare schijf bevindt, open dan de map en zoek autorun.exe erin en voer het uit, waarna u het hoofdinstallatiemenu ziet. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen de lancering van de auteur mogelijk niet plaatsvindt vanwege het gebruik van een beperkt account op de computer.

Stap 4

Als u bent aangemeld bij het besturingssysteem onder een account met beperkte rechten, klikt u met de rechtermuisknop op de autorun en selecteert u het contextmenu-item "Openen als beheerder". U ziet een venster waarin u het wachtwoord moet invoeren, als dit is ingesteld tijdens de initiële configuratie van de parameters van het besturingssysteem.

Stap 5

Log in op het besturingssysteem als beheerder, open de map met de autorun en voer deze uit. Soms kunnen problemen bij het openen van een autorisatie te wijten zijn aan het feit dat het bestandsmedium is beschadigd of dat de schijf niet goed werkt met het lezen van schijven. Probeer het van schijf naar uw computer te kopiëren, samen met de rest van de inhoud, of download een andere distributie van het programma of spel.

Populair per onderwerp