Een Gelicentieerde Game Zonder Schijf Uitvoeren

Inhoudsopgave:

Een Gelicentieerde Game Zonder Schijf Uitvoeren
Een Gelicentieerde Game Zonder Schijf Uitvoeren

Video: Een Gelicentieerde Game Zonder Schijf Uitvoeren

Video: GAME BRAWL STAR WINS STREAK 5xxx 2022, December
Anonim

Voor bijna alle gelicentieerde spellen is de aanwezigheid van een spelschijf in het optische station vereist. Het is erg ongemakkelijk. Voor elke lancering van het spel, moet je een game-cd zoeken, deze in de drive plaatsen en wachten tot deze draait. Ook raakt de schijf na verloop van tijd bekrast en is het niet langer mogelijk om de game opnieuw te installeren. En aangezien de prijzen voor gelicentieerde schijven niet laag zijn, wil niemand een dure schijf bederven. Gelukkig wordt het probleem opgelost door schijfkopieën te mounten.

Een gelicentieerde game zonder schijf uitvoeren
Een gelicentieerde game zonder schijf uitvoeren

Het is nodig

Computer, gelicentieerd spel, Daemon Tools-programma

instructies:

Stap 1

Om een ​​virtuele schijfkopie te maken, hebt u een geschikt programma nodig. Download Daemon Tools 4.41 of hoger en installeer het op uw computer.

Stap 2

Voer het Daemon Tools-programma uit via de snelkoppeling op het bureaublad of op een andere manier. Na de eerste lancering van het programma, moet u een paar minuten wachten terwijl het het systeem scant en virtuele dvd-/cd-stations maakt. Nadat het systeem is gescand en virtuele schijven zijn gemaakt, wordt u gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Start uw pc opnieuw op.

Stap 3

Plaats de game-cd in de drive en voer Daemon Tools uit. Selecteer in de opties het medium (cd / dvd) waarmee de bewerking van het maken van een virtuele schijf wordt uitgevoerd. Selecteer op de werkbalk de optie "schijfkopie maken". Als u klaar bent, verwijdert u de game-cd uit het station van de computer. Er wordt dus een exacte virtuele kopie van de spelschijf gemaakt.

Stap 4

Ga vervolgens naar "Deze computer", klik met de rechtermuisknop op het computerstation en selecteer de opdracht "Eigenschappen" in het contextmenu. Klik vervolgens op het tabblad "hardware", selecteer de computerschijf uit de lijst (standaard station E), ga naar "eigenschappen" en klik op "uitschakelen". Het uitschakelen van de fysieke schijf is noodzakelijk voor een betrouwbaardere werking van de virtuele schijf. U kunt het op elk moment inschakelen met behulp van de hierboven beschreven methode.

Stap 5

Nu blijft alleen de virtuele schijf gemaakt door Daemon Tools beschikbaar. Selecteer in het Daemon Tools-menu "bestand toevoegen", er verschijnt een lijst met afbeeldingsbestanden, selecteer de afbeelding van de gameschijf en klik met de rechtermuisknop. Klik in het contextmenu dat verschijnt op "mount".

Stap 6

Start nu gewoon het spel. De aanwezigheid van een game-cd in de drive is niet langer vereist. Op deze manier kunt u virtuele afbeeldingen maken van alle schijven met games, en in de lijst met afbeeldingsbestanden hoeft u alleen maar een virtuele afbeelding te selecteren van de game die u wilt spelen.

Populair per onderwerp