Knipperen Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Knipperen Verwijderen?
Knipperen Verwijderen?

Video: Knipperen Verwijderen?

Video: Knipperen Verwijderen?
Video: Jongen Klaagt van Pijn in de Mond. Je Zal Niet Geloven Wat Tandartsen Vinden 2024, Mei
Anonim

De constructie van vensters in Windows-besturingssystemen is zo gedaan dat elk venster dat actief is of gegevensinvoer vereist, een verandering in zijn status signaleert door op de taakbalk op te lichten en het venstertabblad in een ander licht te schilderen. Als je het knipperen van vensters in de taakbalk niet leuk vindt, kan dit eenvoudig worden opgelost.

Knipperen verwijderen?
Knipperen verwijderen?

Noodzakelijk

XP Tweaker-software

instructies:

Stap 1

Om systeeminstellingen te bewerken die alleen beschikbaar zijn in het register, wordt aanbevolen om de diensten van programma's van derden te gebruiken. Van de gratis distributiehulpprogramma's kunnen we het eenvoudige XP Tweaker-programma onderscheiden. Je kunt het downloaden via de volgende link https://xptweak.sourceforge.net/download.htm. Klik na het downloaden van deze pagina op de link "Distributie zonder installatie" en geef de map op om deze op te slaan.

Stap 2

Het hulpprogramma wordt geleverd als een gecomprimeerd archief. Pak het programma uit in een willekeurige map. u hoeft het niet te installeren. Dubbelklik op XP Tweaker.exe om het programma te starten. Ga in het geopende venster naar het gedeelte "Systeem" aan de linkerkant van het venster. Selecteer aan de rechterkant het tabblad Taakvenster.

Stap 3

Ga naar het blok "Knipperende taakbalkknoppen" en wijzig de instellingen voor beide velden. De standaardwaarden moeten "3" en "200" zijn. De eerste parameter geeft aan hoe vaak de knop van het actieve venster zal knipperen. Het is raadzaam om de minimumwaarde in te stellen, maar niet minder dan één, aangezien "0" instrueert het systeem om eindeloos te knipperen.

Stap 4

De tweede parameter geeft aan hoeveel seconden de vensterknop wordt gemarkeerd. Om het knipperen en/of de achtergrondverlichting van de vensterknop volledig uit te schakelen, stelt u de waarde = 0 in. Om de wijzigingen op te slaan, drukt u op de knop "Toepassen" en start u de computer opnieuw op.

Stap 5

Maar als u het systeemregister bezit en er graag mee werkt, kunt u al het bovenstaande doen met de Regedit-editor. Om het uit te voeren, klikt u op het menu Start en selecteert u Uitvoeren. Voer in het lege veld van het geopende venster de opdracht regedit in en klik op de knop "OK".

Stap 6

Zoek in het venster Register-editor de map HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop aan de linkerkant van het programma. Zoek aan de rechterkant de ForegroundLockTimeout-parameter en wijzig de waarde in "0". Voor de tweede parameter, ForegroundFlashCount, moet u de waarde wijzigen van "3" in "1".

Aanbevolen: