Hoe Breng Je Een Laptop Mee?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Laptop Mee?
Hoe Breng Je Een Laptop Mee?

Video: Hoe Breng Je Een Laptop Mee?

Video: Hoe Breng Je Een Laptop Mee?
Video: Hoe Gmail snelkoppeling op het bureaublad te maken 2024, Mei
Anonim

Veel Russen die terugkeren uit het buitenland, brengen niet alleen souvenirs mee, maar ook meer nuttige dingen. Voor degenen die net op reis gaan naar het buitenland, rijst een volkomen natuurlijke vraag of hij goederen voor persoonlijk gebruik, bijvoorbeeld een laptop, in het land kan importeren.

Hoe breng je een laptop mee?
Hoe breng je een laptop mee?

instructies:

Stap 1

Russische burgers hebben het recht om goederen ter waarde van maximaal 10 duizend Amerikaanse dollars in het land te importeren voor persoonlijk gebruik. Niettemin zijn er enkele kleine nuances die zowel de invoer van goederen kunnen vereenvoudigen als deze aanzienlijk kunnen compliceren.

Stap 2

Als je één laptop importeert, zou je geen problemen moeten hebben. Maar voordat je naar Rusland gaat, haal het uit de verpakking en draag het uitgepakt. Zo voorkom je eventuele vragen bij het douanepunt bij vertrek, je hoeft de doos niet te openen, laten zien wat er in zit. Alleen een laptop, bijvoorbeeld in een tas, roept geen vragen op.

Stap 3

Houd er rekening mee dat douanebeambten bij het importeren van een verpakte laptop, zelfs met een aankoopbewijs en documenten ervoor, beveiligingscertificaten en wifi-conformiteit met het Russische assortiment kunnen eisen. Je hebt natuurlijk geen certificaten, dus de laptop kan worden vastgehouden. Met een laptop zonder verpakking loop je rustig door de "groene" gang.

Stap 4

U kunt twee laptops belastingvrij importeren als een van hen MAC is - in dit geval wordt ervan uitgegaan dat u verschillende goederen heeft en niet twee identieke. In totaal heeft u binnen een maand recht op invoerrechten, één eenheid per keer, van niet meer dan drie items van duurzame goederen. U kunt meer verschillende artikelen per jaar importeren, maar ook niet meer dan één artikel tegelijk.

Stap 5

Als u als gezin naar het buitenland reisde, dat wil zeggen, man en vrouw, kan ieder van u een laptop importeren. In dit geval heeft het douanekantoor geen claims tegen u, zelfs als de apparaten precies hetzelfde zijn.

Stap 6

Deze optie is ook mogelijk: neem op reis naar het buitenland een onbruikbare laptop mee van het merk dat je gaat kopen. Zorg er in dit geval voor dat u dit aangeeft in de lijst met geëxporteerde goederen, maar zonder details, bijvoorbeeld "Acer-laptop". Dan gooi je de afgedankte laptop weg, en in plaats daarvan importeer je een nieuwe terug, terwijl je de mogelijkheid hebt om legaal een andere laptop in te voeren.

Aanbevolen: