Hoe De Klok Op Het Bureaublad In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Klok Op Het Bureaublad In Te Stellen
Hoe De Klok Op Het Bureaublad In Te Stellen

Video: Hoe De Klok Op Het Bureaublad In Te Stellen

Video: Hoe De Klok Op Het Bureaublad In Te Stellen
Video: How to Set an Alarm in Windows 10 | Windows Tutorial 2024, Mei
Anonim

Als je achter een computer werkt, kun je altijd de tijd bijhouden. Een speciale sectie - klok - bevindt zich standaard in de rechterbenedenhoek van het werkpaneel. Desgewenst kunnen systeempictogrammen, inclusief de klok, worden in- en uitgeschakeld.

Hoe de klok op het bureaublad in te stellen
Hoe de klok op het bureaublad in te stellen

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - besturingssysteem Windows 7.

instructies:

Stap 1

Het klokpictogram is beschikbaar op alle versies van het Windows-besturingssysteem. Standaard is het niet altijd goed te zien, zeker niet als de gebruiker zichtproblemen heeft. Maar je kunt op elk moment de afbeelding die je leuk vindt met de afbeelding van de klok installeren. Dankzij de Windows-mogelijkheden kunt u dit binnen enkele seconden doen. Vooral de zevende versie van het besturingssysteem is in dit opzicht handig.

Stap 2

Het opmerkelijke aan Windows 7 is dat er in de instellingen al een kleine voorraad is van verschillende gadget-applicaties met een klokafbeelding. Om ze op uw computer te installeren, moet u met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad klikken. Selecteer vervolgens in het geopende venster het item "Gadgets". Open het en ga naar het gedeelte "Klok" door te dubbelklikken op het bijbehorende pictogram.

Stap 3

Daarna verschijnt een extra pictogram met de afbeelding van een klok op uw bureaublad. Als de standaardversie van de afbeelding niet bij u past, vervangt u deze door een meer geschikte. Om dit te doen, beweegt u de muis over het klokbeeld, klikt u op de moersleutel die rechts verschijnt en gaat u naar het gedeelte "Parameters". Hier kunt u de basisinstellingen voor dit element instellen en de afbeelding wijzigen. Om dit te doen, klikt u achtereenvolgens op de zijpijlen in het gadgetvenster en selecteert u de gewenste afbeelding.

Stap 4

Als de opties van Windows 7 niet bij u passen, kunt u de netwerkzoekfunctie gebruiken op de Russische Microsoft-website of op een andere internetservice. Op de Softportal-website worden bijvoorbeeld veel handige programma's geplaatst, waaronder die voor het installeren van een klokafbeelding op de desktop. Open de pagina op het onderstaande adres, selecteer de applicatie die je leuk vindt, download en installeer deze op je computer. Voer het programma uit en gebruik het.

Aanbevolen: