Hoe Het Gewicht Van Avi . Te Verminderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Gewicht Van Avi . Te Verminderen
Hoe Het Gewicht Van Avi . Te Verminderen

Video: Hoe Het Gewicht Van Avi . Te Verminderen

Video: Hoe Het Gewicht Van Avi . Te Verminderen
Video: ONTDEK HOE JE VERDER KUNT HERSTELLEN NA EEN HERSENINFARCT 2024, April
Anonim

Meestal geven gebruikers niet echt om bestandsgrootte. Maar deze vraag rijst wanneer er niet genoeg ruimte op de media is. Stel dat u bijvoorbeeld een interessante film op schijf wilt branden. Maar het schrijfprogramma meldt dat het bestand te groot is. Het in delen opsplitsen is niet de handigste optie, dus de beste oplossing is om het avi-gewicht te verminderen, dat wil zeggen, het videoformaat te verkleinen tot een acceptabele waarde.

Hoe het gewicht van avi. te verminderen
Hoe het gewicht van avi. te verminderen

instructies:

Stap 1

Bepaal de grootte van het bronbestand. Klik met de rechtermuisknop op het AVI-bestand en selecteer het menu Eigenschappen. In het centrale deel, op het tabblad Algemeen, ziet u hoeveel ruimte in megabytes of gigabytes dit bestand in beslag neemt. Dit is nodig om te weten hoeveel de video moet worden verkleind. U kunt het bestand kleiner maken door de kwaliteit van de afbeelding te verminderen, door de framegrootte te verkleinen of door onbelangrijke delen van de video te verwijderen. Zo zal het programma het formaat iets verkleinen door de titels aan het einde van de film bij te snijden; bij buitenlandse films zijn ze meestal erg lang.

Stap 2

Download en installeer videoverwerkingssoftware. Dergelijke programma's worden converters genoemd en zijn zowel betaald als gratis. Open de browser waarmee u gewoonlijk op internet surft en ga naar https://www.freemake.com/en/free_video_converter/. Dit is een site voor een gratis video-omzetter met handige bedieningselementen en een Russischtalige interface. Als u gratis software niet vertrouwt, kunt u Movavi Video Suite downloaden. Het pagina-adres is als volgt: https://www.movavi.ru/suite/download.html. Klik op de knop Downloaden en begin met het downloaden van het installatieprogramma.

Stap 3

Voer het gedownloade bestand uit. Klik op de knop "Volgende" in het venster van de installatiewizard. Herhaal deze stap totdat u een bericht ziet dat aangeeft dat het proces met succes is voltooid. Als u wilt, kunt u onderweg de standaardmap voor het programma wijzigen. Voer het hulpprogramma uit door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad als het niet vanzelf opent.

Stap 4

Klik in het venster Free Video Converter op de knop Video om uw bestand toe te voegen. De naam van de video en zijn kenmerken verschijnen in het centrale deel van het programmavenster. Klik op de knop "Naar AVI" op het lint onderaan het venster. Er wordt een venster met verwerkingsparameters geopend waarin u de locatie voor het opslaan van het bestand kunt specificeren, het aantal conversiefasen kunt selecteren en de uiteindelijke bestandsgrootte kunt specificeren. Klik op het tekstvak met de huidige bestandsgrootte en voer de gewenste waarde in. Aanvaardbare reductielimieten, dat wil zeggen, hoeveel het programma het gewicht van de avi kan verminderen, worden weergegeven in het bewerkingsvenster.

Stap 5

Klik op de knop "Converteren" en wacht terwijl de verwerking bezig is. Nadat het bericht gereed is, opent u het resulterende bestand en controleert u het resultaat.

Aanbevolen: