Hoe Het Gif-gewicht Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Gif-gewicht Te Verminderen?
Hoe Het Gif-gewicht Te Verminderen?

Video: Hoe Het Gif-gewicht Te Verminderen?

Video: Hoe Het Gif-gewicht Te Verminderen?
Video: Часть 1. Теплая, красивая и удобная женская манишка на пуговицах. Вяжем на 2-х спицах. 2024, April
Anonim
Hoe het-gewicht te verminderen?
Hoe het-gewicht te verminderen?

instructies:

Stap 1

Verminder het aantal gebruikte kleuren als u het gewicht van de afbeelding die in het gif-bestand is opgeslagen, wilt verminderen. Dit moet natuurlijk niet "handmatig" gebeuren - de meeste grafische editors hebben de noodzakelijke functie om afbeeldingen van dit formaat te optimaliseren. Om bijvoorbeeld een dergelijke optie in Adobe Photoshop te gebruiken, laadt u eerst het gewenste bestand erin via het dialoogvenster dat wordt aangeroepen door op de sneltoets ctrl + o te drukken.

Stap 2

Gebruik de sneltoetsen ctrl + alt="Afbeelding" + shift + s of het item Opslaan voor web en apparaten in het gedeelte Bestand van het Adobe Photoshop-menu om het dialoogvenster Geüploade afbeelding optimaliseren te openen. Open de vervolgkeuzelijst in het veld "Kleuren" en selecteer het aantal kleurtinten dat bij uw mening past. In de voorbeeldafbeelding kunt u zien hoe deze wijziging de kwaliteit van de afbeelding beïnvloedt, en het bijschrift eronder bevat het gewicht van het gif-bestand dat overeenkomt met de geselecteerde kwaliteit. Als deze optie niet voldoet, probeer dan een ander aantal kleuren.

Stap 3

Klik op het tabblad "4 opties" boven de voorbeeldafbeelding als u de optimalisaties wilt zien die Adobe Photoshop zelf zal compileren. Het frame linksboven toont het originele voorbeeld ter vergelijking, en de andere drie tonen varianten met verschillende hoeveelheden gebruikte kleuren en andere instellingen die van invloed zijn op de kwaliteit. Het gewicht van het gif-bestand dat overeenkomt met de afbeelding van deze kwaliteit wordt onder elk ervan geplaatst. Selecteer de optie die bij u past, pas indien nodig de bijbehorende instellingen aan en klik op de knop "Opslaan".

Stap 4

Geef een naam op voor het gewijzigde gif-bestand en een locatie om het op te slaan in het dialoogvenster dat wordt geopend en klik vervolgens opnieuw op de knop "Opslaan".

Stap 5

Veel bestandsviewers kunnen ook bestanden van dit formaat comprimeren. In de regel kan de beeldkwaliteit worden gewijzigd door het item "Opslaan als" in het programmamenu te selecteren. In FastStone Image Viewer, bijvoorbeeld, wordt na het selecteren van deze opdracht een opslagvenster geopend, waar een knop met het label Opties onder de knoppen "Opslaan" en "Annuleren" wordt geplaatst. Nadat u erop hebt geklikt, verschijnt er een dialoogvenster waarin u het vereiste aantal kleuren kunt opgeven en het optimalisatieresultaat kunt vergelijken met het origineel in de voorbeeldafbeeldingen. Druk vervolgens op de knop "OK" om terug te keren naar het dialoogvenster voor het opslaan van bestanden.

Aanbevolen: