Een Toepassingsbestand Maken

Inhoudsopgave:

Een Toepassingsbestand Maken
Een Toepassingsbestand Maken

Video: Een Toepassingsbestand Maken

Video: Een Toepassingsbestand Maken
Video: je eigen joomla beheer paneel maken 2024, Mei
Anonim

Om een bijlagebestand te maken, heeft u speciale software nodig. Bovendien impliceert de procedure voor het maken van een exe-bestand een controle op bugs.

Een toepassingsbestand maken
Een toepassingsbestand maken

Noodzakelijk

  • - compilerprogramma;
  • - Kladblok programma;
  • - emulator;
  • - programmeervaardigheden.

instructies:

Stap 1

Schrijf de programmacode, nadat u eerder de programmeertaal hebt geselecteerd. Bij het schrijven van code is het ook handig om studieboeken en andere aanvullende literatuur te gebruiken, bijvoorbeeld informatie van verschillende thematische internetbronnen.

Stap 2

Als u een applicatie voor een mobiele telefoon wilt schrijven, download dan ook een emulatorprogramma dat het gewenste apparaatmodel ondersteunt. Bij het schrijven van code kunt u zowel een gewoon notitieblok als hulpprogramma's gebruiken die speciaal zijn ontworpen om het programmeerproces te optimaliseren. Er zijn ook programma's die de functies van een editor, emulator en compiler combineren.

Stap 3

Nadat de tekst van uw toepassing gereed is, controleert u deze handmatig en programmatisch op fouten. Ga vervolgens verder om het te testen op een emulatorprogramma. Als u de definitieve versie van het programma zonder fouten hebt, werkt op het platform waarvoor het is gemaakt, in de definitieve versie van de interface, enzovoort, sla dan het project op en ga naar de procedure voor het maken van een exe-bestand van de code die je hebt geschreven.

Stap 4

Voer het compileerprogramma uit en selecteer vervolgens uw project in de map waarin u het hebt opgeslagen. Open het en start het compilatieproces. Deze actie kan enige tijd duren, waarbij het niet wordt aanbevolen om acties door het programma of de computer uit te voeren.

Stap 5

Test uw exe-bestand door het uit te voeren op het platform waarvoor het is gemaakt. Als de applicatie die je hebt geschreven alleen werkt met een bepaald type bestanden dat je zelf hebt gemaakt, gebruik dan een speciaal programma dat de functie vervult om ze in het systeem te registreren. Zo'n hulpprogramma kan ook deel uitmaken van een groot bouwprogramma.

Aanbevolen: