Hoe De Lay-out Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Lay-out Te Wijzigen?
Hoe De Lay-out Te Wijzigen?

Video: Hoe De Lay-out Te Wijzigen?

Video: Hoe De Lay-out Te Wijzigen?
Video: 👉★DE LAYOUT VAN JE KANAAL AANPASSEN★YOUTUE KANAAL LAYOUT AANPASSEN HOE KAN IK LAY-OUT AANPASSEN👈 2024, Mei
Anonim

Lay-out is een toetsenbordstatus die is geconfigureerd om tekst in een specifieke taal in te voeren. Op computers van Russisch sprekende gebruikers worden in de regel twee soorten lay-outs gebruikt: Engels en Russisch. Afhankelijk van het gemak en het niveau van de gebruiker worden er verschillende methodes gebruikt om de invoertaal te wijzigen.

Hoe de lay-out te wijzigen?
Hoe de lay-out te wijzigen?

instructies:

Stap 1

Beweeg uw cursor over de rechterbenedenhoek op het bureaubladpaneel. Zoek het vierkant met de letters "Ru" of "EN" (afhankelijk van de huidige lay-out, respectievelijk Russisch en Engels). Dit is de taalbalk. Klik erop met de linkermuisknop.

Stap 2

Selecteer in de lijst met talen die verschijnt (standaard - Russisch en Engels), degene die je nodig hebt en klik erop met de linkermuisknop. Zorg ervoor dat de letters voor de afgekorte taalnaam in de taalbalk zijn gewijzigd. De indeling is gewijzigd.

Stap 3

Anders wordt de taal gewijzigd met de toetsen "Ctrl-Shift" of "Alt-Shift" (afhankelijk van de instellingen van de taalbalk). De huidige lay-out maakt niet uit, het is alleen belangrijk om de combinatie tegelijkertijd in te drukken. Controleer na het klikken of de taalbalk is gewijzigd. Als na het indrukken de eerste combinatie van wijzigingen niet optrad, gebruik dan een alternatieve combinatie.

Stap 4

De toetsen waarmee u het toetsenbord kunt wijzigen, worden geconfigureerd via het menu "Configuratiescherm". Om het menu te openen, opent u "Start" en volgt u de route: "Instellingen" - "Configuratiescherm". Open het onderdeel "Regionale en taalopties", vervolgens het tabblad "Talen en toetsenborden".

Stap 5

Open in het nieuwe contextmenu Taal- en tekstservices het tabblad Toetsenbord wisselen. Zoek en selecteer de regel "Switch input language" in het veld "Sneltoets …". Klik hieronder op de knop "Combinatie wijzigen" en kies de meest geschikte uit de voorgestelde opties. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan. Sla de instellingen op voordat u elk menu verlaat.

Aanbevolen: