Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een IPhone XR

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een IPhone XR
Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een IPhone XR

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een IPhone XR

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een IPhone XR
Video: How to Take a Screenshot on iPhone XR (2 Ways) 2024, Mei
Anonim

In de nieuwe lijn van iphone is er een eenvoudige en handige methode om een printscreen (screenshot) te maken. Het is echter iets anders dan de methode die op oudere apparaten werd gebruikt.

iphone
iphone

iPhone XR

Apple is momenteel de leider op de smartphonemarkt. De lijn van telefoons wordt elk jaar verbeterd en groeit met nieuwe technologieën. De iPhone XR lijkt op de iPhone X. Het is tijd om afscheid te nemen van het oude iPhone-ontwerp met de home-knop en randen aan de boven- en onderkant van het scherm. Alle nieuwe iPhones hebben nu een inkeping, full-front display, afgeronde hoeken en bewegingsbediening.

Een van de redenen waarom Apple de kosten van een budgetsmartphone heeft kunnen verlagen, is het beeldscherm. In plaats van een OLED-display werd een LED gebruikt. Volgens Apple is dit het meest geavanceerde LED-display van elke smartphone. De LED-schermen van Apple zijn altijd de beste op de markt geweest, en deze is geen uitzondering. De 6 nieuwe kleuren zullen voor veel gebruikers een dwingende reden zijn om de iPhone XR te kopen.

iPhone XR is verkrijgbaar in wit, zwart, blauw, koraal, geel en productrood.

De iPhone XR heeft een "Haptic Touch"-functie die 3D Touch vervangt. Om extra functies te openen, hoef je alleen maar iets langer op het scherm te drukken. Daarna zult u vibratiefeedback voelen. Volgens Apple wordt dezelfde technologie gebruikt in de trackpads van de nieuwe MacBooks.

Hoe maak je een screenshot op een iPhone XR

  • Houd de volumeknop en de opstartknop van het apparaat ingedrukt. Niet iedereen krijgt meteen screenshots - je moet er even aan wennen. Als je alleen de startknop van de telefoon lang ingedrukt houdt, start Siri. Het is deze functie die er standaard aan is toegewezen.
  • Als het geluid op de iphone is ingeschakeld, hoort u een bekende klik bij het maken van een screenshot (zoals een camerasluiter). Een voorbeeld van de vastgelegde afbeelding wordt weergegeven op het scherm (in de benedenhoek). Als u het aanraakt, gaat u naar de bewerkingsmodus.
  • Als u een miniatuur naar de zijkant veegt, wordt deze automatisch opgeslagen in "Foto's". Een andere optie is om een screenshot te verzenden via messenger, sms, sociale netwerken of op een andere manier. Houd een klik op het voorbeeld ingedrukt, er verschijnt een pop-upmenu.

tweede manier

De XR en andere tiende iPhones hebben Assistive touch, waarmee je met één hand een foto kunt maken.

  • Open de instellingen, ga naar hoofd → universele toegang → Assistive touch. We zetten de schuifregelaar over naar de groene staat. Er wordt nu een semi-transparante sleutel weergegeven.
  • We selecteren het bovenste menu. Klik op het sterpictogram, selecteer "Screenshot". De mogelijkheid om screenshots te maken is toegevoegd. Als u wilt, kunt u ook andere standaardacties wijzigen en deze vervangen door de acties die u nodig hebt.
  • Nu is de virtuele semi-transparante knop verantwoordelijk voor printscreens. Alles gebeurt zoals in de eerste versie - het geluid van de camerasluiter, de foto wordt opgeslagen in de "Foto".

Aanbevolen: