Een Screenshot Maken In Een Game Onder Windows 8.1 Windows

Inhoudsopgave:

Een Screenshot Maken In Een Game Onder Windows 8.1 Windows
Een Screenshot Maken In Een Game Onder Windows 8.1 Windows

Video: Een Screenshot Maken In Een Game Onder Windows 8.1 Windows

Video: Een Screenshot Maken In Een Game Onder Windows 8.1 Windows
Video: Windows 8 / 8.1 - How to Take A Screenshot [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

Een screenshot is een goede optie om je voortgang in het spel te delen of de ontwikkelaar of je vrienden te informeren over een probleem dat je ondervindt. Maar Windows 8.1 heeft toepassingen met een nieuwe moderne gebruikersinterface. En lang niet alle gebruikers kunnen er volledig in navigeren. Hoe maak je bijvoorbeeld een screenshot in een game onder Windows 8.1?

Een screenshot maken in een game onder Windows 8.1 Windows
Een screenshot maken in een game onder Windows 8.1 Windows

instructies:

Stap 1

Start het spel en vind het moment waarop je een schermafbeelding wilt maken. Druk op Win + PrtSc (Print screen) toetsen. Als alles correct is gedaan, zou je een paar seconden lang een donkerder scherm moeten zien. Het aantal screenshots is niet beperkt. Houd er echter rekening mee dat alleen de laatste momentopname op het klembord wordt opgeslagen.

U kunt een screenshot maken met de gebruikelijke Shift-PrtSc (Shift + Print screen) of Alt-PrnSc (Alt + Print Screen) toetsen. In dit geval wordt de snapshot op het klembord geplaatst, maar niet naar de harde schijf geschreven.

Stap 2

Als u een afbeelding in de tekst van een e-mail of document in een teksteditor wilt invoegen, schakelt u gewoon naar het venster en drukt u op Shift-Ins of Ctrl-V. De schermafbeelding van het klembord wordt naar uw bestand of e-mail gekopieerd. Sommige eenvoudige editors zoals Kladblok ondersteunen deze functie niet. Daarom is het beter om Microsoft Word te gebruiken of het gratis Word Pad dat bij Windows 8.1 wordt geleverd. Op het gebied van e-mail ondersteunen alle moderne online e-mailclients de mogelijkheid om een afbeelding in de hoofdtekst van de brief in te voegen.

Stap 3

Als je meerdere screenshots hebt gemaakt met de Win + PrtSc (Print screen)-toetsen, dan zou je ze nu moeten zoeken in de map Gebruiker - Afbeeldingen - Screenshots. U kunt vanuit deze map een afbeelding in de brief plaatsen door gewoon te slepen en neer te zetten. U kunt ook schermopnamebestanden aan de e-mail toevoegen.

Aanbevolen: