Een Screenshot Van Hoge Kwaliteit Maken

Inhoudsopgave:

Een Screenshot Van Hoge Kwaliteit Maken
Een Screenshot Van Hoge Kwaliteit Maken

Video: Een Screenshot Van Hoge Kwaliteit Maken

Video: Een Screenshot Van Hoge Kwaliteit Maken
Video: Printscreen maken win 10 - hoe maak ik een screenshot in windows? - 4 manieren 2024, Mei
Anonim

Screenshot - een screenshot gemaakt met een standaardprogramma dat in het besturingssysteem is geïnstalleerd, of een applicatie die speciaal door de gebruiker is gedownload. Met behulp van de schermafbeelding kun je technische problemen met je computer op afstand diagnosticeren, een grappige foto laten zien die je op internet ziet, of gewoon opscheppen over je prestatie in het spel.

Een screenshot van hoge kwaliteit maken
Een screenshot van hoge kwaliteit maken

instructies:

Stap 1

Het eerste screenshot-programma is "FastStone Screen Capture". De functies van het programma omvatten het fotograferen van het actieve venster met de mogelijkheid om te scrollen, volledig scherm, basisfuncties voor beeldbewerking. Screenshot-bestanden worden opgeslagen in de volgende formaten: *.bmp, *.gif, *.jpg, * jp2, *.j2k, *.pcx, *.png, *.ppm, *.tga, *.tiff, *. pdf. Na het installeren van het programma verschijnt er een rechthoek op het scherm.

Stap 2

"Free Screen Video Recorder" is een gratis versie van "1st Screen Recorder". Programmafuncties: screenshots maken en bewerken, beeldmateriaal opnemen en diverse andere. Met de betaalde versie kun je onder meer opnemen en geluid maken. Na installatie wordt het programma weergegeven als een miniatuur rechthoek. De vastgelegde afbeelding wordt onmiddellijk geopend in de grafische editor van het programma, waar u onmiddellijk kleine wijzigingen kunt aanbrengen: roteren, spiegelen, bijsnijden.

Stap 3

Een ander gratis programma voor het maken en opslaan van screenshots is "Floomby". Klik na installatie en lancering op het "f"-pictogram in de lade en selecteer een optie (volledig scherm of fragment). Markeer vervolgens het gewenste deel van het scherm en druk op het vinkje. Kopieer op voorstel van het programma de link en plak deze in de adresbalk van uw browser. U bevindt zich op een server, een afbeelding op een computer, of u geeft er gewoon een link naar.

Aanbevolen: