Wat Is Interface

Inhoudsopgave:

Wat Is Interface
Wat Is Interface

Video: Wat Is Interface

Video: Wat Is Interface
Video: Что такое интерфейс? - Vision Campus 2024, Mei
Anonim

Het is gebruikelijk om te verwijzen naar de elementen en componenten van het besturingssysteem of applicaties die betrokken zijn bij de interactie van de computergebruiker met de software en om de parameters, procedures en kenmerken van deze interactie in te stellen.

Wat is interface
Wat is interface

instructies:

Stap 1

Gebruik een gegevensinterface om binaire gegevens in een computersysteem over te dragen. Mogelijke opties zijn seriële en parallelle communicatie-interfaces.

Stap 2

Zorg ervoor dat u alle componenten van de gebruikersinterface kent, inclusief: - manieren om gegevens en uitvoerinformatie weer te geven; - codes en weergaveformaten; - opdrachtmodi, opdrachttaal; - methoden en apparaten voor het invoeren van gegevens; - dialoog, interactie en uitwisseling van informatie tussen het systeem en de gebruiker; - feedbackmechanisme; - methoden voor het uitvoeren van een specifieke taak; - technologie voor het gebruik van de geselecteerde applicatie en technische documentatie.

Stap 3

Maak uzelf vertrouwd met een diagram van de gestandaardiseerde communicatie die is ontworpen voor de uitwisseling van gegevens tussen de verschillende componenten van het besturingssysteem, de programmeerinterface genoemd. Deze interface is verantwoordelijk voor het definiëren van de vereiste procedures, hun kenmerken en trajecten.

Stap 4

Verken de kenmerken van de fysieke of hardware-interface, het apparaat dat verantwoordelijk is voor het converteren van signalen. De fysieke interface functioneert ook om signalen van het ene apparaat naar het andere over te dragen. De specifieke parameters van de hardware-interface worden bepaald door de gebruikte set elektrische verbindingen en de parameters van de verzonden signalen.

Stap 5

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de basisparameters van de grafische interface van de computer te configureren.

Stap 6

Selecteer het gedeelte Systeemeigenschappen en geef de vereiste parameters op.

Stap 7

Roep het contextmenu van visuele instellingen op door met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren.

Stap 8

Selecteer de gewenste opties en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: