Hoe Het Programma Te Beschrijven?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Beschrijven?
Hoe Het Programma Te Beschrijven?

Video: Hoe Het Programma Te Beschrijven?

Video: Hoe Het Programma Te Beschrijven?
Video: All Microsoft 365 Apps Explained in 6 Minutes 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker leest, voordat hij een nieuw programma downloadt en installeert, de beschrijving ervan. In feite heeft de beschrijving onder andere een reclamefunctie, vertelt hij over de voordelen van het programma en overtuigt hij de gebruiker van de noodzaak ervan. In feite is het niet moeilijk om het programma te beschrijven. Om dit te doen, kunt u zich houden aan een universeel plan waarmee u consequent de mogelijkheden en voordelen ervan kunt onthullen.

Hoe het programma te beschrijven?
Hoe het programma te beschrijven?

instructies:

Stap 1

Begin met een algemene introductie om het programma te beschrijven. Beschrijf het belangrijkste probleem waarmee de gebruiker wordt geconfronteerd. Dit zou natuurlijk het probleem moeten zijn dat het beschreven programma oplost. Dit is overigens een goede manier om direct de doelgroep van gebruikers in kaart te brengen. Degenen die het nuttig en nodig vinden, zullen het downloaden of kopen. Andere gebruikers zullen tijd besparen en niet verder lezen. Beschrijf ook in de inleiding kort de belangrijkste kenmerken van het programma. Hiervoor zijn 1-2 zinnen voldoende.

Stap 2

Geef de systeemvereisten voor uw computerhardware op. Om het programma zo volledig mogelijk te beschrijven, doe je de gradatie. Beschrijf de minimale vereisten en vereisten voor comfortabel werken.

Stap 3

Beschrijf de interface en werkruimte. Gebruik screenshots van de verschillende werkvensters en statussen om het programma duidelijker te beschrijven. Beschrijf de belangrijkste werkbalken, de locatie van menu-items, statusbalken, enz.

Stap 4

Het is onmogelijk om het programma te beschrijven zonder in detail de belangrijkste functies ervan te beschrijven. Dit kan in de vorm van een lijst of een lijst. Het is echter belangrijk om in deze paragraaf specifiek te zijn. De uitdrukking "effectief werken met projecten" heeft bijvoorbeeld geen enkele semantische betekenis. Meer precies, er is natuurlijk een semantische lading, maar deze is relatief en brengt geen feiten over aan de lezer.

Stap 5

Nadat u de belangrijkste functies van het programma hebt aangegeven, beschrijft u de extra functies die voor de gebruiker bijzonder handig en nuttig kunnen zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn de mogelijkheid tot snelle integratie met andere software, verbeteringen in de werksnelheid, gebruiksvriendelijke ontwerpelementen, etc.

Stap 6

Om de nieuwe versie van het programma te beschrijven, vertel ons over de wijzigingen die het heeft ondergaan sinds de laatste update. Beschrijf welke functionaliteit is verwijderd, welke problemen zijn opgelost, wat nieuw was, wat is gewijzigd, herzien en verbeterd. Verschillen met eerdere versies kunnen ook in de vorm van een lijst worden weergegeven.

Stap 7

Maak een conclusie die nogmaals de doelgroep en het hoofddoel van het programma benadrukt, en vermeld de voordelen ervan.

Aanbevolen: