Hoe Verwijderde Foto's Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Foto's Te Vinden
Hoe Verwijderde Foto's Te Vinden

Video: Hoe Verwijderde Foto's Te Vinden

Video: Hoe Verwijderde Foto's Te Vinden
Video: Verwijderde foto's terugvinden | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

Heb je per ongeluk een foto verwijderd? En niet zomaar een foto, maar een heel belangrijke. Eentje die niet herhaald kan worden: de eerste stapjes van je kind, zijn eerste lach, huwelijk, jubileum. En hoe het beledigend wordt. Huil tenminste. En er kan niets veranderd worden.

Hoe verwijderde foto's te vinden
Hoe verwijderde foto's te vinden

Noodzakelijk

PhotoDoctor-programma

instructies:

Stap 1

Maar dat lijkt alleen zo op het eerste gezicht. Er zijn verschillende programma's beschikbaar om verwijderde foto's en andere bestanden te herstellen. Bijvoorbeeld Undelete Plus of PhotoDoctor. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru. Installeer het programma op uw computer. Meestal wordt dergelijke software altijd geïnstalleerd in de systeemdirectory van een lokaal station op een pc. PhotoDoctor vindt u op de gelijknamige site. Download het programma. Start het dan op. Opgemerkt moet worden dat u met zijn hulp afbeeldingen van elk medium kunt herstellen, of het nu een harde schijf of een USB-flashstation is.

Stap 2

In het geopende venster ziet u dus de volgende tabbladen: "Apparaat selecteren", "Zoeken naar foto's", "Herstel". Om te beginnen met zoeken naar een verwijderde foto, selecteert u eerst de vervoerder door op het bijbehorende tabblad te klikken. Daarvoor kunt u verschillende media in uw computer plaatsen en ze allemaal in het programma selecteren, maar dit kost meer tijd.

Stap 3

Wanneer het medium is geselecteerd, gaat u naar het volgende tabblad "Zoeken naar een foto". Er wordt een lijst voor je geopend. Vink het vakje aan naast de foto die u wilt herstellen. Klik volgende". Als je de naam van de foto niet meer weet of als je meerdere afbeeldingen met dezelfde naam hebt, kijk er dan doorheen. Selecteer het tabblad Miniaturen weergeven om te bekijken.

Stap 4

Foto's zijn geselecteerd. De laatste stap is om aan te geven waar de foto moet worden opgeslagen. Klik OK. Het herstel van uw foto's is begonnen. Herstel foto's niet naar dezelfde categorieën als ze waren. Aangezien sectoren elkaar kunnen overschrijven, treedt er een herstelfout op.

Aanbevolen: