Hoe Foto's Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Te Herstellen
Hoe Foto's Te Herstellen

Video: Hoe Foto's Te Herstellen

Video: Hoe Foto's Te Herstellen
Video: Verwijderde foto's terugvinden | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

Harde schijven zijn een redelijk betrouwbare opslag van informatie. Bestanden die van deze media zijn verwijderd, kunnen vrij goed worden hersteld. Voor een succesvolle implementatie van dit proces is het natuurlijk noodzakelijk om speciale software te gebruiken.

Hoe foto's te herstellen
Hoe foto's te herstellen

Noodzakelijk

Gemakkelijk herstel

instructies:

Stap 1

Probeer na het verwijderen van belangrijke bestanden, inclusief foto's, zo min mogelijk de harde schijfpartitie te gebruiken waarop deze informatie is opgeslagen. Als u de mogelijkheid heeft om een andere computer te gebruiken om bestanden te herstellen, verwaarloos deze dan niet. Eenvoudig herstel downloaden. Gebruik de nieuwste beschikbare versie om de kwaliteit van gegevensherstel te verbeteren.

Stap 2

Installeer het opgegeven hulpprogramma. Om de programmabestanden op te slaan, gebruikt u een lokale schijf waarvan u geen belangrijke bestanden hebt verwijderd. Voer eenvoudig herstel uit.

Stap 3

Ga na het openen van het hoofdmenu van het programma naar het menu "Bestandsherstel". Klik op het pictogram van het item "Verwijderde bestanden herstellen" en wacht op de overgang naar het nieuwe menu.

Stap 4

Selecteer het lokale station waarvan de foto's zijn verwijderd. Vul het veld Bestandsfilter in. Voer *.

Stap 5

Controleer of de analyseparameters van de sectie correct zijn Klik op de knop Scannen. Het kan meer dan een uur duren voordat het programma een lopend proces heeft voltooid. Wacht tot de analyse van de verwijderde bestanden is voltooid.

Stap 6

Na een tijdje wordt een nieuw menu geopend met een lijst met bestanden die geschikt zijn voor herstel. Zoek de mappen die eerder de foto's bevatten waarnaar u op zoek was. Selecteer ze met vinkjes.

Stap 7

Klik op de knop "Opslaan" en wacht tot het nieuwe venster start. Selecteer de partitie van de lokale schijf of externe schijf waar de foto's worden hersteld. Klik op de knop "Doorgaan" en laat het hulpprogramma de nodige stappen ondernemen.

Stap 8

Sluit het Easy Recovery-programma. Navigeer naar de map waar de foto's zijn hersteld. Controleer de kwaliteit van de foto's. Verwijder beschadigde bestanden.

Aanbevolen: