Een Wachtwoord Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Kiezen
Een Wachtwoord Kiezen

Video: Een Wachtwoord Kiezen

Video: Een Wachtwoord Kiezen
Video: Hoe kies ik een goed wachtwoord? 2024, Mei
Anonim

Het wachtwoord staat garant voor de veiligheid van uw account. Dit is verre van het enige obstakel voor hackers, maar veel accounts geven het op in dit stadium van hackeraanvallen. Gebruik daarom het advies van ervaren gebruikers om uzelf en uw gegevens tegen indringers te beschermen.

Een wachtwoord kiezen
Een wachtwoord kiezen

instructies:

Stap 1

Het klassieke geval van een wachtwoord is de geboortedatum, die van jezelf of een geliefde (moeder, vader, echtgenoot, echtgenote, broer, zus). Als veiligheid belangrijk voor je is, geef dan de wens op om zo'n wachtwoord te kiezen.

Stap 2

Een goed wachtwoord moet minimaal acht tekens lang zijn en letters (meestal Latijn) en cijfers bevatten. U kunt een woord kiezen en cijfers tussen enkele letters plaatsen, zoals dit: All6eg () ro0va1.

Stap 3

Gebruik verschillende hoofdletters: hoofdletters en kleine letters. In tegenstelling tot de logica van de grammatica, hoef je niet te kapitaliseren op een woord. Niet alle bronnen en programma's ondersteunen echter hoofdlettergevoeligheid.

Stap 4

Gebruik alle geldige tekens: dubbele punten, punten, komma's, schuine strepen, dollars …

Stap 5

Het wachtwoord kunt u het beste niet opschrijven. Bewaar het in uw eigen geheugen of buiten het bereik van anderen (inclusief familieleden).

Aanbevolen: