Een Naam En Wachtwoord Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Naam En Wachtwoord Kiezen
Een Naam En Wachtwoord Kiezen

Video: Een Naam En Wachtwoord Kiezen

Video: Een Naam En Wachtwoord Kiezen
Video: Hoe kies je een goed wachtwoord? Onze expert legt uit 2024, Mei
Anonim

Correct gekozen gebruikersnaam en wachtwoord voor autorisatie op de site is een garantie voor veiligheid. Als je je hebt geregistreerd op een entertainmentbron, een muziekforum, dan is een gehackt wachtwoord nog steeds de helft van de moeite. Maar als u het risico loopt uw mailbox of webportemonnee te hacken, dan is dit al ernstig en met onaangename gevolgen.

Een naam en wachtwoord kiezen
Een naam en wachtwoord kiezen

instructies:

Stap 1

Verzin een login om de site te betreden - het moet gedenkwaardig zijn en niet alleen een reeks letters. Vaak kan de login voor de site samenvallen met de bijnaam waaraan andere gebruikers u zullen herkennen, maar het zal in ieder geval niet mogelijk zijn om deze te wijzigen. De belangrijkste functie van het beschermen van een account is toegewezen aan een wachtwoord, dus de belangrijkste vereiste hiervoor is betrouwbaarheid.

Stap 2

Kies geen wachtwoorden die informatie bevatten over u en uw familieleden, vrienden, kennissen, bekende persoonlijkheden. Hackers hebben een aantal programma's die automatisch en zeer snel mogelijke wachtwoordvarianten uitzoeken - een combinatie van verschillende letters en cijfers. Wat u moeilijk leek (bijvoorbeeld de geboortedatum van uw grootmoeder en haar meisjesnaam is 1939sviridova) zal voor de auto slechts een kleinigheid blijken te zijn.

Stap 3

Gebruik daarom geen wachtwoorden van het volgende plan: • voornaam, achternaam van de gebruiker, eventuele andere namen van familieleden, vrienden, huisdieren, enz. • computerterm - besturingssysteem, programmanaam, enz.; • informatie over u en uw familieleden - paspoortgegevens, adres, telefoonnummer, autonummer, enz. • eenvoudige woorden van één of twee lettergrepen • reeks symbolen op het toetsenbord (cijfers of letters op een rij) of meerdere identieke letters achter elkaar.

Stap 4

Kies een combinatie van letters, cijfers en symbolen voor uw wachtwoord. Gebruik verschillende registers.

Stap 5

Bedenk een wachtwoord, wees fantasierijk: • gebruik een combinatie van hoofdletters en kleine letters - zowel letters als cijfers; • voeg leestekens en andere symbolen toe; • u kunt een afkorting gebruiken, maar niet bekend, maar uit zinnen die u hebt samengesteld - I Love Dim And Only Him (ILDAOH), en symbolen toevoegen aan het bestaande woord, bijvoorbeeld% ILDAOH **); • u kunt een Engels woord op een Engels toetsenbord schrijven, maar in Russische transliteratie: bijvoorbeeld het woord "klassiek " ziet eruit als "rkfccbrfk"; • wanneer u een bekend woord typt, drukt u op de letter aan de rechterkant, bijvoorbeeld het woord "boekenkast" - "npplvsdr". Wees creatief, dan is uw persoonlijke internetruimte betrouwbaar beschermd.

Aanbevolen: