Waarom De Computer Geen Nokia-telefoons Kan Zien

Inhoudsopgave:

Waarom De Computer Geen Nokia-telefoons Kan Zien
Waarom De Computer Geen Nokia-telefoons Kan Zien

Video: Waarom De Computer Geen Nokia-telefoons Kan Zien

Video: Waarom De Computer Geen Nokia-telefoons Kan Zien
Video: Videopreview: Nokia X 2024, Mei
Anonim

Eigenaars van mobiele telefoons worden voortdurend geconfronteerd met verschillende problemen. Een daarvan is dat de computer geen Nokia-telefoons ziet. Er zijn verschillende manieren om u te helpen omgaan met overlast.

Waarom de computer geen Nokia-telefoons kan zien
Waarom de computer geen Nokia-telefoons kan zien

De telefoon maakt geen verbinding met de computer

Waarom kunnen eigenaren van Nokia-telefoons hun telefoon niet op hun computer aansluiten? Er kunnen veel opties zijn - de telefoon is bijvoorbeeld vaak gevallen, in een plas gevallen of nat geworden in de regen. Een defect snoer of stekker komt ook vaak voor. In het geval van een USB-kabel kun je deze eenvoudig testen door de telefoon met een andere kabel aan te sluiten. En als de connector defect is, is er maar één optie: neem contact op met het servicecentrum.

Er is ook een situatie waarin, wanneer de telefoon is aangesloten op een computer, het apparaat reageert, maar de computer niet. De telefoon "voelt" hoogstwaarschijnlijk dat het mogelijk is om op te laden via de USB-connector en schakelt deze modus in. En de computer ziet op zijn beurt alleen de consument erin, maar niet het apparaat zelf.

In dit geval zijn er verschillende opties om het probleem op te lossen. De eerste is om stuurprogramma's op uw telefoon te installeren. Ze staan meestal op de schijf die bij de telefoon wordt geleverd of op de officiële website van de fabrikant. De tweede optie is om NokiaPCSuite op uw computer te installeren, zodat uw computer uw apparaat kan herkennen. Het programma is ook beschikbaar op de installatieschijf.

Tips voor het oplossen van problemen met de telefoonverbinding

Dus als uw computer uw Nokia-telefoon niet kan herkennen wanneer deze is aangesloten via een USB-kabel, zijn er verschillende universele methoden die u kunnen helpen dit probleem op te lossen.

Eerst moet u ervoor zorgen dat u een eigen Nokia USB-kabel gebruikt en dat de kabel correct is aangesloten op zowel uw computer als uw telefoon. Soms helpt het om de mobiele telefoon uit en weer aan te zetten. U kunt ook proberen de batterij uit uw telefoon te verwijderen en deze vervolgens opnieuw te installeren om opnieuw op te starten. Als alternatief kunt u uw computer opnieuw opstarten.

Controleer indien mogelijk de verbinding van de telefoon op een andere computer. Zo kunt u begrijpen waar het probleem ligt - in de telefoon of in uw computer.

De toepassing NokiaSuite moet ook op uw computer zijn geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van deze software gebruikt (u kunt controleren op updates via het NokiaSuite-software-updatemenu). Zelfs als alles in orde is, helpt soms een volledige herinstallatie van de applicatie.

Nokia-apparaten hebben verschillende verbindingsmodi waarmee u kunt experimenteren: massaopslagmodus, media-overdrachtmodus en meer.

Als al het andere faalt, herstelt u de fabrieksinstellingen in de telefoon. Dit zou het probleem van verbinding met een computer zeker moeten oplossen.

Aanbevolen: