Hoe De Resolutie In Te Stellen Op 1440X900

Inhoudsopgave:

Hoe De Resolutie In Te Stellen Op 1440X900
Hoe De Resolutie In Te Stellen Op 1440X900

Video: Hoe De Resolutie In Te Stellen Op 1440X900

Video: Hoe De Resolutie In Te Stellen Op 1440X900
Video: Wat Is De Resolutie Van Het Oog? 2024, April
Anonim

Het wordt aanbevolen om de schermresolutie te wijzigen in overeenstemming met de parameters van de apparatuur en ook rekening te houden met de bewerkingen die u er gewoonlijk op uitvoert. Zorg er bij het instellen van niet-standaard parameters ook voor dat de games en applicaties die u start in deze modus werken.

Hoe de resolutie in te stellen op 1440X900
Hoe de resolutie in te stellen op 1440X900

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw hardware (videoadapter en monitor) een resolutie van 1440X900 ondersteunt. U kunt dit vinden in de gebruikershandleiding of op de officiële website van de fabrikant. Als u een laptop gebruikt, zorg er dan voor dat er geen videoadaptermodel in het moederbord is geïntegreerd, omdat deze het instellen van deze resolutie vaak niet ondersteunen. Dit kun je controleren in apparaatbeheer of door naar de parameters van de videokaart te kijken in reviews op internet.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied van het bureaublad, selecteer Eigenschappen in het contextmenu. In het kleine instellingenvenster dat verschijnt, gaat u naar het tabblad "Parameters", installeert u de vereiste monitorverbindingsmodule in het vervolgkeuzemenu en gaat u verder met het aanpassen van de resolutie. Let ook op de beeldverhouding van de monitor, deze moet overeenkomen met de beeldverhouding van de schermresolutie.

Stap 3

Selecteer een resolutie van 1440X900, als deze past bij de parameters van uw scherm, pas de wijzigingen toe en sla ze op. In de besturingssystemen Windows Vista en Windows Seven worden deze parameters geconfigureerd vanuit het menu "Personalisatie", ook door op de rechterknop in een vrij gedeelte van het bureaublad te drukken.

Stap 4

Als u bepaalde ongemakken ervaart nadat u de instellingen voor de schermresolutie hebt gewijzigd in 1440X900, wijzig deze dan in een meer geschikte in het overeenkomstige menu-item. Controleer ook de prestaties van de videokaart bij deze resolutie door een van de games op je computer te draaien.

Stap 5

Als u problemen ondervindt met de adapter, verlaagt u de resolutie iets. Gebruik speciale extra programma's die u op internet kunt vinden om de optimale waarden voor uw monitor te bepalen. Stel de maximale waarden voor de videokaart niet vooraf in.

Aanbevolen: