Hoe Op Te Slaan In FIFA

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Slaan In FIFA
Hoe Op Te Slaan In FIFA

Video: Hoe Op Te Slaan In FIFA

Video: Hoe Op Te Slaan In FIFA
Video: Обучение сильному удару. КАК БИТЬ ПУШКОЙ? 2024, Mei
Anonim

Fifa is een sportschietspel waarmee je kunt vechten in verschillende voetbalwedstrijden, terwijl je voor je favoriete team speelt, maar ook met verschillende spelers in het spel.

Hoe op te slaan in FIFA
Hoe op te slaan in FIFA

instructies:

Stap 1

Gebruikers hebben vaak problemen met het opslaan van het spel, omdat de interface vrij moeilijk te beheren is. Om te beginnen is het vermeldenswaard dat het op een pc niet is toegestaan om op te slaan in lokale of netwerkovereenkomsten. Dit komt omdat het systeem niet automatisch twee bestanden op beide computers kan schrijven en vervolgens automatisch verder kan gaan met het spel.

Stap 2

U kunt alleen opslaan als het spel single is, dat wil zeggen, u speelt tegen de computer. Je hebt bijvoorbeeld een specifieke wedstrijd waarin je een actieve speler bent. U moet plotseling de wedstrijd opslaan en uw pc uitschakelen. Druk hiervoor op de Esc-toets. Er verschijnt een menu waarin u op de knop "Spel opslaan" klikt. Voer een naam in voor het bestand. Het is wenselijk dat de tijd en datum in deze combinatie worden vermeld, aangezien sommige persoonlijke games de save-tijd niet aangeven, en dan is het moeilijk om te bepalen welk record moet worden gestart.

Stap 3

Zodra het bestand is opgeslagen, kun je het spel afsluiten en je pc volledig uitschakelen. Als je opnieuw wilt spelen, start je het op het bureaublad van je computer met behulp van de snelkoppeling. Vervolgens moet u op de knop "Game laden" klikken. Selecteer opslaan en klik op Laden. Het spel start automatisch en je kunt verder.

Stap 4

Het is ook vermeldenswaard dat veel opnamen van internet kunnen worden gedownload. Sommige spelers plaatsen bijvoorbeeld hun opgeslagen spellen om andere spelers hun prestaties te laten zien. U kunt deze bestanden gebruiken. Om dit te doen, moet je de gedownloade opslagbestanden toevoegen aan de bestanden die al beschikbaar zijn in de gamemap. U kunt de zoekfunctie gebruiken om opnames van games op uw computer te vinden.

Aanbevolen: