Hoe Vrije Trappen Te Raken In FIFA 19

Inhoudsopgave:

Hoe Vrije Trappen Te Raken In FIFA 19
Hoe Vrije Trappen Te Raken In FIFA 19

Video: Hoe Vrije Trappen Te Raken In FIFA 19

Video: Hoe Vrije Trappen Te Raken In FIFA 19
Video: OP BEZOEK BIJ AJAX: DANI GEEFT TIPS VOOR DE PERFECTE VRIJE TRAP IN FIFA 19 | ZAPPESPORT 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel variaties op de uitvoering van vrije trappen in FIFA 2019. Je kunt de gekoesterde doelen behalen door je tegenstander te verslaan en enkele geheimen en trucs te gebruiken.

Hoe vrije trappen te raken in FIFA 19
Hoe vrije trappen te raken in FIFA 19

Log eerst in en log in op je persoonlijke account op xbox one. Begin je spelpad met wedstrijden tegen de computer. Het feit is dat het als beginner moeilijk voor je zal zijn om te concurreren met ervaren spelers in een online game.

Sectie Vaardighedenontwikkeling

Deze sectie bevat een groot aantal "uitdagingen" voor u. Ze zullen je echt helpen de mechanica van het spel te begrijpen. Na het lezen van dit artikel kun je ze allemaal gemakkelijk doornemen en al in de praktijk toepassen. Deze tests hebben niet alleen betrekking op effecten, maar ook op andere kritische aspecten.

Backspin-kick

Om deze stoot te maken, moet je een bepaalde hoeveelheid kracht uitknijpen. Om uit te voeren, houd je de linker joystick naar voren en naar links en druk je op de hit-knop, op de xbox is dit de x-knop. Kracht is nodig maximaal twee divisies, als je het ook maar een beetje overdrijft, is er al kans op een misser.

Je moet ook onthouden dat je ongeveer een meter naar rechts moet richten van het punt waar je wilt raken. In feite kun je direct slaan, met dezelfde slagtactiek, maar de praktijk leert dat het met een spin veel vaker binnenvliegt.

Blaas om te forceren

Voor deze treffer is het systeem ongeveer hetzelfde, maar nu moet je niet alleen de linker joystick naar voren en naar links drukken, maar moet je ook op de L1-knop drukken voordat je slaat. Nu moet je nog meer naar rechts mikken, reken uit op anderhalve meter, de sterkte mag maximaal 3 delen zijn, anders loop je het risico de lat te raken of in het algemeen "in de melk", maximaal drie divisies vliegt goed, zelfs van dichtbij.

Toch is dit schot een van de meest effectieve van een afstand als je het doel wilt raken en niet de bal wilt spelen. En natuurlijk, als de situatie het relatief toelaat, de "muur" is verplaatst of de keeper positie heeft verloren, kun je de andere hoek van het doel raken, maar dit vliegt veel minder vaak.

Speel de bal met overschakelen naar de speler

Terwijl je vanaf de flank serveert, kun je op L1 drukken, waardoor je de speler selecteert die zich in het strafschopgebied bevindt. Toon vervolgens de richting van de overhang met de linker joystick en knijp erin. Je wordt overgeschakeld naar de speler en je kunt, hem spelend, rennen zoals je wilt en je zelfstandig openstellen voor je eigen uitrusting. De methode is zeer effectief, de vijand verwacht zo'n spel vaak niet van je.

Valse hit

Als je rechts van het doel staat, moet de speler die met de linkervoet speelt de penalty schieten, als het aan de linkerkant is, respectievelijk degene die met de rechterkant speelt. Dit komt omdat wanneer je spelers belt met de R2- en L2-knoppen, je een hit kunt faken met de speler die je hebt gebeld. Voor zo'n klap moet je L2 of R2 vasthouden en een nepslag maken door snel op X te drukken, hem dan de hoofdspeler maken en hem meteen de volgende pass geven. Deze tactiek is altijd relevant, omdat de tegenstander nooit weet wanneer je zal slaan.

Opmerkingen: deze verzameling tips en trucs werkt alleen als je een xbox one-controller gebruikt. Het wordt niet aanbevolen om te spelen met het toetsenbord, omdat de spelopties zeer beperkt zijn. Zo zijn de richtingen van de slagen niet zo gevarieerd als op de joystick.

Het bedriegen van de keeper en het slaan van succesvolle vrije trappen in FIFA is dus niet moeilijk. Je moet aan het spel wennen, dan zullen de meeste van je aanvallen op doel het doel raken. Gebruik de bovenstaande speelstukken in je voetbalwedstrijden en je vergeet wat het betekent om te verliezen door vrije trappen.

Aanbevolen: