Een Projector En Monitor Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Projector En Monitor Aansluiten
Een Projector En Monitor Aansluiten

Video: Een Projector En Monitor Aansluiten

Video: Een Projector En Monitor Aansluiten
Video: How to connect projector to desktop computer Projector Demo Video Projector Installation YouTu 2024, April
Anonim

Om de projector op een computer aan te sluiten, zijn er verschillende overwegingen voor deze apparaten. Meestal vinden gebruikers het moeilijk om de projector en de monitor tegelijkertijd te gebruiken.

Een projector en monitor aansluiten
Een projector en monitor aansluiten

Noodzakelijk

DVI-VGA-adapter

instructies:

Stap 1

Dit probleem kan op verschillende manieren worden opgelost. De keuze van de methode die voor u geschikt is, moet gebaseerd zijn op de aanwezigheid of afwezigheid van bepaalde functies van de projector. Probeer eerst uw projector en monitor tegelijkertijd op de grafische kaart van uw computer aan te sluiten.

Stap 2

Het probleem is dat veel projectoren alleen een VGA-poort hebben voor het ontvangen van videosignalen. Als er al een monitor is aangesloten op de VGA-uitgang van de videokaart van de computer en dit apparaat heeft geen DVI (HDMI)-poort, koop dan een extra adapter. Er zijn speciale adapters die op de DVI-uitgang worden aangesloten. Sluit nu uw projector aan op deze adapter.

Stap 3

In een situatie waarin je niet de mogelijkheid hebt om een geschikte adapter aan te schaffen of de tweede poort van de videokaart gewoon niet werkt, gebruik dan een projector om een monitor aan te sluiten. Voorwaarde hierbij is dat de projector een VGA-uitgang heeft.

Stap 4

Sluit de monitor aan op de projector met de gewone VGA-VGA-kabel die je hebt losgekoppeld van de videokaart van de computer. Sluit de projector aan op de VGA-poort van de computer. Het signaal wordt nu via de projector naar de monitor gestuurd, zodat u deze apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken.

Stap 5

Als u het eerste type verbinding hebt gebruikt, pas dan de instellingen voor synchrone werking van de projector en de monitor aan. Weergave-instellingen openen. Selecteer de grafische afbeelding van het gewenste apparaat en activeer het item "Maak dit scherm het hoofd".

Stap 6

Selecteer nu het type gelijktijdige werking van uw apparaten. Gebruik in het geval van een projector meestal de functie "Scherm dupliceren". Hierdoor zullen beide apparaten dezelfde afbeelding weergeven.

Stap 7

Als u de monitor wilt verbergen voor nieuwsgierige blikken, selecteert u de functie "Scherm uitvouwen". Om een toepassing op het projectorscherm weer te geven, verplaatst u het venster buiten uw monitor.

Aanbevolen: