Een Projector Aansluiten Op Een Laptop

Inhoudsopgave:

Een Projector Aansluiten Op Een Laptop
Een Projector Aansluiten Op Een Laptop

Video: Een Projector Aansluiten Op Een Laptop

Video: Een Projector Aansluiten Op Een Laptop
Video: Instructie Beamer aansluiten laptop 2024, April
Anonim

Elke laptop- of netbookbezitter realiseert zich ooit dat de monitor van dit computerapparaat vrij klein is. In vergelijking met een standaard computer, die de mogelijkheid heeft om andere monitoren aan te sluiten die aanzienlijk diagonaal verschillen, heeft de laptop deze functie niet. De oplossing voor dit probleem kan de aanschaf van een projector zijn. Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, niet alleen om de algehele diagonaal van de monitor te vergroten.

Een projector aansluiten op een laptop
Een projector aansluiten op een laptop

Het is nodig

Laptop (netbook), beamer, aansluitkabel

instructies:

Stap 1

Om de projector op uw laptop aan te sluiten, moet u deze apparaten volledig spanningsloos maken. Schakel ze uit door de voedingskabels uit de stopcontacten te halen.

Stap 2

Leid de VGA-kabel van de projector naar de laptop.

Stap 3

Sluit deze kabel aan. De VGA-connector op een laptop is meestal lichtblauw.

Stap 4

Zet eerst de projector aan door hem op het lichtnet aan te sluiten, en pas daarna de laptop.

Stap 5

Verder hoef je in de regel alleen de afbeelding aan te passen, want het zou automatisch moeten verschijnen wanneer u uw laptop aanzet. Maar er zijn momenten waarop het moet worden ingeschakeld. Om dit te doen, moet je wachten tot het besturingssysteem volledig is geladen en op de Fn + -toets drukken om tussen schermen te schakelen. Je herkent het aan het beeld van de twee monitoren. Op Acer-notebooks is deze afbeelding te zien op de F6-knop.

Stap 6

Als het beeld nog steeds niet wordt weergegeven op de projector, dan zijn de functietoetsen op uw laptop uitgeschakeld of past deze projector niet op uw videoadapter. Meestal kan dit worden veroorzaakt door een verouderd videoadaptermodel. Nieuwere grafische kaarten hebben een DVI-aansluiting. Deze connector is veelzijdiger en biedt een hoge beeldkwaliteit. De projector kan alleen op deze connector worden aangesloten als er een overeenkomstige uitgang op de projector is.

Aanbevolen: