Autorisatie Op Itunes Intrekken

Inhoudsopgave:

Autorisatie Op Itunes Intrekken
Autorisatie Op Itunes Intrekken

Video: Autorisatie Op Itunes Intrekken

Video: Autorisatie Op Itunes Intrekken
Video: iPhone отключен подключитесь к ITunes прошивка,решение!!! 2024, April
Anonim

Door de autorisatie in te trekken, kunt u voorkomen dat gegevens worden gesynchroniseerd vanaf Apple-apparaten op een specifieke computer. De autorisatieprocedure wordt uitgevoerd via het juiste gedeelte van het iTunes-programma, dat zich in het gedeelte "Store" van het programma bevindt.

Autorisatie op itunes intrekken
Autorisatie op itunes intrekken

instructies:

Stap 1

Open de iTunes-toepassing door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad of door het juiste pictogram in het Windows-vak te selecteren. Wacht tot het programmavenster is geladen. U hoeft uw telefoon of tablet niet op uw computer aan te sluiten om de autorisatie in te trekken.

Stap 2

Klik op het menu "Opslaan" bovenaan het venster. Selecteer de optie "Autorisatie van deze computer intrekken". Als deze parameter ontbreekt, selecteert u dezelfde opdracht in de sectie "Add-ons". De locatie van deze functie hangt af van de versie van iTunes die u gebruikt.

Stap 3

De autorisatie wordt ingetrokken zodat niemand uw computer kan gebruiken om winkelitems te kopiëren bij het verkopen, weggooien of het uitvoeren van reparaties. De bewerking moet worden uitgevoerd als u het geheugen op uw computer wilt vergroten of de harde schijf en andere computercomponenten wilt vervangen. U moet de procedure volgen als u het besturingssysteem opnieuw wilt installeren. Als u de autorisatie niet intrekt, heeft één computer meerdere machtigingen om telefooninstellingen te bewerken, wat de stabiliteit van uw account of iTunes kan beïnvloeden.

Stap 4

U kunt de autorisatie van alle computers die aan hetzelfde Apple ID-account zijn gekoppeld, intrekken. Ga hiervoor naar de iTunes Store, waarvan de link zich aan de linkerkant van het venster bevindt. Log in op uw account door uw naam en wachtwoord in te voeren. Klik nogmaals op de knop "Account" en voer vervolgens uw wachtwoord in en klik op de knop "Bekijken".

Stap 5

Klik in het gedeelte "Informatie" op de knop "Alle autorisatie intrekken" en bevestig de bewerking. Houd er rekening mee dat volledige intrekking van de autorisatie slechts één keer per jaar kan worden gedaan. Deze knop is alleen beschikbaar als u meer dan 2 geautoriseerde computers gebruikt om toegang te krijgen tot uw account.

Aanbevolen: