Een Geanimeerde Achtergrond Maken

Inhoudsopgave:

Een Geanimeerde Achtergrond Maken
Een Geanimeerde Achtergrond Maken

Video: Een Geanimeerde Achtergrond Maken

Video: Een Geanimeerde Achtergrond Maken
Video: Tutorial - Maak je eigen geanimeerde achtergrond voor je ipod touchu0026iphone 2024, April
Anonim

U kunt het ontwerp van uw bureaublad origineel en interessant maken met behulp van geanimeerde achtergronden. Ze worden ondersteund op besturingssystemen zoals Windows 7 en Windows Vista.

Een geanimeerde achtergrond maken
Een geanimeerde achtergrond maken

instructies:

Stap 1

Om geanimeerde achtergronden op uw bureaublad te maken, moet u een speciaal programma genaamd "Windows DreamScenes Enabler" downloaden. Het is vrij eenvoudig om met dit hulpprogramma te werken. Voer het eerst uit als beheerder. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar het programma, selecteert u in het menu dat wordt geopend de kolom "Als administrator uitvoeren". Zodra het programma actief is, klikt u op de knop "Inschakelen" en vervolgens op "Voltooien". Start uw computer opnieuw op nadat u alle noodzakelijke stappen hebt voltooid.

Stap 2

Open de map op C: WindowsWebWindows DreamScene. In het laatste zie je alleen een bestand met de naam DreamScene. Klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer vervolgens de kolom "Instellen als bureaubladachtergrond" in het contextmenu. Hierdoor wordt de standaard bureaubladafbeelding gewijzigd in een videoachtergrond.

Stap 3

Als u niet-standaard achtergronden op uw bureaublad wilt weergeven, download dan nieuwe. U kunt op internet afzonderlijke bestanden of een archief van meerdere tegelijk downloaden. Het is vermeldenswaard dat geanimeerde achtergronden rechtstreeks van de website van de fabrikant kunnen worden gehaald van het programma dat u zojuist op uw computer hebt geïnstalleerd. Ga naar de galerij en klik vervolgens op de knop "Dromen". Definieer het onderwerp waarin u geïnteresseerd bent en download de bestanden die u leuk vindt. Houd er rekening mee dat ze als archief worden verzonden. Pak ze allemaal uit en breng de achtergrond over naar de map C: WindowsWebWindows DreamScene.

Aanbevolen: