Windows Of Ubuntu?

Inhoudsopgave:

Windows Of Ubuntu?
Windows Of Ubuntu?

Video: Windows Of Ubuntu?

Video: Windows Of Ubuntu?
Video: УСТАНОВИТЬ УБУНТУ (UBUNTU) ЛИНУКС вместе с WINDOWS. Подробная инструкция! 2024, Maart
Anonim

Ondanks de aankondiging van Windows 10 is op dit moment Windows 8.1 het meest actuele en populaire besturingssysteem. Canonical heeft echter een behoorlijke gratis Linux-tegenhanger uitgebracht - Ubuntu 15.10. Beide besturingssystemen zijn vrij modern, hebben een prettige interface en daardoor verre van de laagste systeemvereisten.

Windows of Ubuntu?
Windows of Ubuntu?

Ubuntu

  • Het systeem wordt geleverd met ingebouwde stuurprogramma's voor de meeste grote apparaten. Ook inbegrepen is een groot aantal vooraf geïnstalleerde belangrijke programma's. Een serieus pluspunt.
  • Ubuntu is volledig gratis. Door het systeem op uw auto te installeren, aanvaardt u geen enkele verantwoordelijkheid.
  • Dankzij de alternatieve architectuur van de Unity-interface heeft het systeem één consistente ontwerpstijl. Hoewel alles in Ubuntu met smaak wordt gedaan, maar voor gewone gebruikers, lijkt het uiterlijk misschien ongewoon en is het werk moeilijk.
  • Hoge bescherming tegen malware en virussen. Hierdoor heeft het systeem geen antivirusprogramma nodig.
  • De snelheid van werken. Dit item zal ook in Windows staan, omdat het ene systeem bepaalde taken sneller uitvoert dan het andere. Ubuntu neemt het voortouw in het bestandssysteem en sommige aspecten van het wisselbestand.
  • Gecentraliseerde installatie van programma's.

ramen

  • Een groot aantal videogames. Zoals de praktijk laat zien, is dit een van de sterkste voordelen van Windows, omdat het hoogwaardige 3D-games zijn die het potentieel van krachtige componenten kunnen ontketenen. Die in feite alleen voor deze doeleinden worden ontwikkeld.
  • Een groot aantal programma's die speciaal voor Windows zijn geschreven. De lijst bevat ook professionele software, een waardig alternatief waarvoor vrij moeilijk te vinden is: AutoCad, Adobe Photoshop, Sony Vegas, enzovoort.
  • Interface en algemene systeembesturingslogica. Het is geen volledig voordeel, want hangt af van de gebruiker.
  • Stabiel werk. De nieuwste versie van het besturingssysteem is serieus verbeterd, dus interne systeemfouten zijn uiterst zeldzaam.
  • De snelheid van werken. Een duidelijk voordeel door competent werken met RAM en minder achtergrondprocessen. Ook de weergave is geoptimaliseerd.

Aanbevelingen

Gedurende zijn bestaan heeft Windows zichzelf gevestigd als een universeel besturingssysteem. Ze kan heel goed omgaan met alle taken waarmee gewone gebruikers worden geconfronteerd. Daarom is Windows geschikt voor absoluut iedereen. Maar het is de moeite waard om te onthouden dat het systeem zelf, de officiële Microsoft Office-suite en serieuze antivirusbescherming veel geld zullen kosten.

Momenteel blijft Ubuntu worstelen met de waardering van gebruikers. Bij elke update worden de algoritmen verbeterd, de software en het OS-beveiligingssysteem bijgewerkt. Bovendien zijn nieuwe versies van Ubuntu perfect aangepast aan laptops en vereisen ze geen lange installatie van stuurprogramma's - in de regel werkt alles al na installatie van het systeem. Dit systeem is perfect voor mensen die voornamelijk op internet surfen, films kijken en naar muziek luisteren. Bovendien doet Ubuntu geweldig werk met afbeeldingen, dankzij de krachtige grafische editor GIMP. Het is misschien niet zo gemakkelijk voor een gewone gebruiker om in het begin aan de systeeminterface te wennen, maar vóór de installatie vraagt het systeem de gebruiker om het gewoon zelf te proberen zonder installatie. Dus de beslissing is, zoals altijd, aan de gebruiker.

Aanbevolen: