Hoe De IPad Op De Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De IPad Op De Computer Aan Te Sluiten
Hoe De IPad Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De IPad Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De IPad Op De Computer Aan Te Sluiten
Video: iPad aansluiten op de computer 2024, April
Anonim

De bewerking om de iPad en de computer te synchroniseren wordt uitgevoerd via de gespecialiseerde iTunes-applicatie van Apple. U kunt verbinding maken met een computer via een USB-kabel of Wi-Fi-communicatiemodus.

Hoe de iPad op de computer aan te sluiten
Hoe de iPad op de computer aan te sluiten

iTunes installeren

U kunt iTunes downloaden van de officiële Apple-website met behulp van de juiste downloadsectie. Ga naar Apple.com en selecteer het iTunes-gedeelte in de bovenste balk. Klik op de knop "Download iTunes", voer uw e-mailadres in en klik nogmaals op "Download" aan de linkerkant van de pagina die verschijnt. Wacht tot het downloaden van het installatiebestand is voltooid. Voer het resulterende programma uit en voltooi de installatie volgens de instructies op het scherm.

Kabelverbinding

Steek de kabel in de overeenkomstige poort op de iPad en sluit vervolgens het andere uiteinde van de kabel aan op de USB-interface van uw computer of laptop. Wacht tot het iTunes-venster verschijnt en het apparaat wordt gedetecteerd. Om muziekopnamen, videobestanden en programma's op het apparaat te beheren, klikt u met de linkermuisknop in de rechterbovenhoek van het iTunes-venster. De opgeslagen bestanden kunnen worden beheerd door door de secties van het bovenste paneel van het toepassingsvenster te navigeren.

Wifi verbinding

Om via Wi-Fi te synchroniseren, moet je ook je iPad op je computer aansluiten met de kabel die bij de aankoop van het apparaat is geleverd. Klik met de linkermuisknop op de tabletnaam. Ga naar het gedeelte 'Overzicht' en vink het vakje naast 'Synchroniseer deze iPad via wifi' aan. Klik op "Toepassen" onderaan het programmavenster. Daarna kunt u de kabel loskoppelen van de computer. Als de installatie is gelukt, verschijnt uw iPad in het gedeelte Apparaten.

Voor wifi-synchronisatie moet uw tablet dezelfde hotspot gebruiken als uw computer. Gebruik de knoppen "Synchroniseren" of "Toepassen" om bestanden in het apparaatmenu te kopiëren. Na de eerste installatie van Wi-Fi-synchronisatie is het niet nodig om de iPad opnieuw met een kabel op de computer aan te sluiten - iTunes detecteert automatisch de tablet die op de hotspot is aangesloten. Als u geen draadloze verbinding kunt maken, probeer dan het programma, het apparaat en de Wi-Fi-router opnieuw op te starten en herhaal de synchronisatie-instellingen.

Met behulp van een bekabelde of draadloze verbinding kan iTunes apps, audiobestanden, boeken, contacten, agendanotities, films, foto's en verschillende documenten synchroniseren. Om te beginnen met kopiëren, verplaatst u de bestanden die u nodig hebt naar het programmavenster, gaat u naar het gedeelte voor apparaatinhoudbeheer, vinkt u de gekopieerde documenten aan en klikt u op de knop "Synchroniseren". Nadat het kopiëren is voltooid, kunt u de iPad loskoppelen van uw computer en beginnen met bladeren of luisteren naar beschikbare bestanden.

Aanbevolen: