Een Certificaat Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Certificaat Afdrukken
Een Certificaat Afdrukken

Video: Een Certificaat Afdrukken

Video: Een Certificaat Afdrukken
Video: Een certificaat arbeidsongeschikteheid afdrukken 2024, Mei
Anonim

Elektronische rapportageprogramma's zoals VLSI gebruiken speciale bestanden genaamd "Certificaten" die de autoriteit van uw organisatie en werknemers bevestigen bij het verzenden van rapporten en gegevens naar regelgevende instanties.

Een certificaat afdrukken
Een certificaat afdrukken

instructies:

Stap 1

Als u deze software niet op uw pc hebt, kunt u deze downloaden van internet. Controleer alle bestanden zorgvuldig met antivirussoftware. Zonder een geldig certificaat kan de ERP geen contact opnemen met de server en geen documenten verzenden. Start het programma "SBIS Elektronische Rapportage". Dit kan worden gedaan met behulp van een snelkoppeling op het bureaublad of via het juiste menu-item "Start". Als het programma vraagt of u moet updaten, voert u de bewerking uit.

Stap 2

Open na het downloaden van het programma het gedeelte met informatie over uw organisatie via het menu-item "Belastingbetalers", "Tegenpartijen". Ga naar het tabblad Verantwoordelijke personen, waar alle medewerkers met het certificaat worden weergegeven. Markeer de regel met het certificaat dat u nodig hebt - meestal de regel "Manager". Zoek aan het einde van de regel het opschrift "Formulier afdrukken" en klik erop. Het VLSI-programma toont een standaardvenster voor het afdrukken van een document.

Stap 3

Druk het document af vanuit het programma en sluit het venster. Druk de andere certificaten op dezelfde manier af - de hoofdaccountant of een andere verantwoordelijke persoon. Als u niet in het VLSI-programma hoeft te werken, sluit u het programma. Houd er rekening mee dat er een printer op de computer moet zijn aangesloten om het certificaat af te drukken. Ook moet het besturingssysteem stuurprogramma's hebben geïnstalleerd, zodat de computer de nieuwe hardware kan zien en gebruiken.

Stap 4

Als u een foutmelding krijgt over een ongeldig certificaat bij het controleren van het programma, controleer dan de vervaldatums van de certificaten van uw organisatie, evenals de certificaten voor regelgevende instanties. Als u een verlopen certificaat vindt, neem dan contact op met de operators van het bedrijf waar u het VLSI-programma hebt gekocht.

Aanbevolen: