Hoe Hoektanden Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Hoektanden Maken In Photoshop
Hoe Hoektanden Maken In Photoshop

Video: Hoe Hoektanden Maken In Photoshop

Video: Hoe Hoektanden Maken In Photoshop
Video: Les 175 Photoshop - Hoe maak je de tanden snel wit 2024, April
Anonim

Professionele bitmap-editors zoals Adobe Photoshop bieden tegenwoordig de krachtigste tools voor het wijzigen van foto's. De gecreëerde effecten gaan verder dan de gebruikelijke realiteit. In Photoshop kun je bijvoorbeeld hoektanden maken door een personage in een fotografische compositie te presenteren in de vorm van een vampier.

Hoe hoektanden maken in Photoshop
Hoe hoektanden maken in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Adobe-Photoshop;
  • - een bestand met een foto voor verwerking.

instructies:

Stap 1

Open de foto waarvan je de hoektanden wilt maken in Adobe Photoshop. Selecteer "Open…" in het gedeelte Bestand van het hoofdmenu of druk tegelijkertijd op Ctrl + O. Specificeer het bestand in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op "Openen".

Stap 2

Selecteer een van de tanden waaruit de hoektand zal worden gevormd. Activeer het zoomgereedschap. Stel een handige schaal in om dit fragment van de afbeelding te bekijken.

Stap 3

Maak een selectie rond de tand. Het is handig om dit te doen met het gereedschap Magnetische lasso of het gereedschap Veelhoeklasso. Corrigeer indien nodig de selectie in de snelmaskermodus of met behulp van de sectie Wijzigen van het menu Selecteren.

Stap 4

Kopieer de tandafbeelding naar een nieuwe laag (parallel met het maken ervan). Kies de menu-items Bewerken, Kopiëren en Bewerken, Plakken. U kunt ook de sneltoetsen Ctrl + C en Ctrl + V gebruiken.

Stap 5

Activeer de beeldvervormingsmodus. Druk op Ctrl + Shift + D of gebruik het item Opnieuw selecteren in het menu Selectie om de vorige selectie te herstellen. Selecteer achtereenvolgens de items Bewerken, Transformeren en Warp in het hoofdmenu. Er verschijnt een raster rond het beeld van de tand.

Stap 6

Maak een hoektand van een tand. Verplaats de knooppunten van de mesh om de gewenste vorm te bereiken. Na het voltooien van de transformatie dubbelklikt u op het midden van het raster of selecteert u een tool in het paneel en klikt u op Toepassen in het querydialoogvenster.

Stap 7

Meng de afbeeldingen van de getransformeerde en originele tanden die zich in verschillende lagen bevinden. Activeer het gummetje. Door op het penseel in het bovenste paneel te klikken, selecteert u een penseel van het juiste type, diameter en hardheid. Zet de dekking op 10-20%. Wis de randen van de bovenste laagafbeelding met het gummetje totdat er geen zichtbare randen meer zijn tussen de afbeelding en de achtergrondafbeelding.

Stap 8

Evalueer het resultaat van het werk. Bekijk de compositie op verschillende schalen. Zorg ervoor dat er geen fouten zijn. Volg stap 2-7 om het gewenste aantal hoektanden toe te voegen.

Stap 9

Sla de gewijzigde afbeelding op. Druk op Shift + Ctrl + S of klik op het item "Opslaan als …" in het menu Bestand. Selecteer in het dialoogvenster het formaat en de bestandsnaam. Klik op de knop Opslaan.

Aanbevolen: