Mail Ru . Instellen

Mail Ru . Instellen
Mail Ru . Instellen

Video: Mail Ru . Instellen

Video: Mail Ru . Instellen
Video: Как работает Почта Mail.Ru? 2024, Mei
Anonim

Ieder van ons ging ooit voor het eerst online, enigszins in de war door de overvloed en verscheidenheid van de aangeboden mogelijkheden. De eerste site, het eerste forum … Vroeg of laat (meestal vroeg) komt het moment dat het nodig is om de eerste mailbox te openen. Zonder een e-mailadres is het inderdaad onmogelijk om je te registreren bij een online service, het is vereist voor het forum en voor het online spel en om te bestellen in de online winkel.

Mail ru. instellen
Mail ru. instellen

Miljoenen mensen hebben de eerste mailbox geopend op de nationale postdienst mail.ru, die al vele jaren de leider is op dit gebied van het Russische internet. Laten we proberen om mail ru en wij in te stellen, vooral omdat er niets ingewikkelds is in dit proces, en er ook geen betaling vereist is.

  1. Open de hoofdpagina mail.ru. In de linkerbovenhoek bevindt zich een blok voor het invoeren van een naam en wachtwoord. Klik op de koppeling Registreren in e-mail.
  2. Vul in het geopende formulier de vereiste velden in. Persoonlijke gegevens: naam, achternaam, geboortedatum, woonplaats en geslacht zijn nodig om brieven op te stellen ("Van"-veld) en om het wachtwoord te herstellen als het verloren is.
  3. Bedenk in het veld Mailbox de mailbox-ID en voer deze in. Hier kunnen zich enkele problemen voordoen, aangezien de identifier uniek moet zijn, dat wil zeggen, hij mag niet samenvallen met een van de miljoenen identifiers die al op mail.ru bestaan. Als je fantasie niet genoeg is om een unieke en tegelijkertijd gedenkwaardige identifier te maken, gebruik dan de mail.ru-tips die zullen verschijnen wanneer je probeert een identifier te registreren.
  4. Voer uw wachtwoord in en dupliceer het. Opnieuw invoeren is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u geen fout maakt tijdens het typen, omdat wachtwoordtekens om veiligheidsredenen worden vervangen door sterretjes (zodat niemand uw wachtwoord van over de schouder kan bespioneren), dus het is onmogelijk om let op een onbedoelde typfout.
  5. Om uw wachtwoord te herstellen, kunt u een mobiel telefoonnummer opgeven, evenals een geheime vraag en antwoord, waarmee de dienst u kan identificeren als u het wachtwoord per ongeluk kwijtraakt.
  6. Het blijft om de nummers van de foto in te voeren en de registratie is voltooid. U kunt een brievenbus gebruiken.

Voor het gemak van het lezen van e-mail, wordt aanbevolen om mail ru te configureren in een e-mailprogramma zoals Outlook Express of The Bat! Dit stelt u in staat om e-mail te lezen, zelfs als er geen internetverbinding is, en biedt ook een aantal andere handige functies.

Aanbevolen: