E-mail Instellen Op Uw Computer

Inhoudsopgave:

E-mail Instellen Op Uw Computer
E-mail Instellen Op Uw Computer

Video: E-mail Instellen Op Uw Computer

Video: E-mail Instellen Op Uw Computer
Video: E-mail instellen op uw Windows 8 laptop. - Paradigit 2024, Mei
Anonim

Om toegang te krijgen tot e-mail op een computer, worden gespecialiseerde mailprogramma's gebruikt. Met hun hulp kunt u uw account configureren en updates van uw e-mail bekijken terwijl u met het systeem werkt. Om e-mail te configureren, moet u de juiste parameters opgeven.

E-mail instellen op uw computer
E-mail instellen op uw computer

instructies:

Stap 1

Voor het werken met e-mail op Windows-systemen wordt meestal het hulpprogramma Microsoft Outlook gebruikt, dat bij het standaardpakket van Microsoft Office-toepassingen zit en dus geen aparte installatie nodig heeft. Om toegang te krijgen tot het programma, opent u het menu "Start" - "Alle programma's" - Microsoft Office - Microsoft Outlook.

Stap 2

In het venster dat verschijnt, zal de Account Setup Wizard u vragen om een nieuw account aan te maken. Klik op Volgende en selecteer Account toevoegen in het gedeelte Bestand.

Stap 3

Vul uw naam in het daarvoor bestemde formulier in. Voer vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw account. Druk op de knop "Volgende" en wacht op de verbinding met de server. Als alle gegevens correct zijn ingevoerd, maakt het programma verbinding met de mailbox en begint het met het downloaden van brieven.

Stap 4

Als de automatische verbinding met de server mislukt, kunt u proberen uw e-mailinstellingen handmatig op te geven. Roep hiervoor het menu "Service" - "Accountinstellingen" op en klik op de naam van het account dat u hebt aangemaakt. Klik op "Wijzigen" in de bovenste werkbalk.

Stap 5

Geef in het venster dat verschijnt de mailboxinstellingen op in overeenstemming met de parameters van de mailservice, die u kunt vinden door naar het overeenkomstige gedeelte van de site van de door u gekozen e-mailserver te gaan. Specificeer de server voor inkomende e-mail, de vereiste poorten. Controleer het eerder ingevoerde e-mailadres en wachtwoord opnieuw.

Stap 6

Klik na het voltooien van alle instellingen op "Volgende" en geef vervolgens de parameters van de uitgaande mailserver op. Klik vervolgens op "OK" om de configuratie te voltooien. Het configureren van e-mail op uw computer is nu voltooid. U kunt ook het gedrag van het programma in het systeem aanpassen met behulp van de items "Service" - "Instellingen" en "Service" - "Opties".

Aanbevolen: