Outlook Instellen Om E-mail Te Ontvangen

Inhoudsopgave:

Outlook Instellen Om E-mail Te Ontvangen
Outlook Instellen Om E-mail Te Ontvangen

Video: Outlook Instellen Om E-mail Te Ontvangen

Video: Outlook Instellen Om E-mail Te Ontvangen
Video: Instellen e-mail | POP/IMAP u0026 SMTP 2024, Mei
Anonim

Microsoft Outlook is een vrij eenvoudig te gebruiken e-mailclient met een handige en intuïtieve interface. Dit programma is opgenomen in het Microsoft Office Feature Pack. Het enige dat u nodig hebt om met deze e-mailclient te werken, is deze te configureren. En u wordt altijd op de hoogte gehouden van de brieven die in uw e-mail komen.

Outlook instellen om e-mail te ontvangen
Outlook instellen om e-mail te ontvangen

Het is nodig

Microsoft Outlook-programma

instructies:

Stap 1

Start Microsoft Outlook. Het eerste programmavenster wordt geopend. Klik volgende. In het volgende venster wordt u gevraagd om het programma te configureren om verbinding te maken met de e-mailserver. Vink het vakje "Ja" aan en ga verder. In het venster dat daarna verschijnt, kunt u de instellingen voor uw account configureren.

Stap 2

Voer in dit venster uw naam, e-mailadres en wachtwoord voor uw mailbox in en ga verder. Er wordt een netwerkzoekopdracht voor de serverinstellingen gestart. Wacht tot deze procedure is voltooid. Zelfs op een snelle internetverbinding kan de bewerking enige tijd duren. Na het voltooien van de verbinding heeft u uw eigen account en kunt u de instellingen voor het programma configureren.

Stap 3

Als u de instellingen voor de mailclient niet automatisch kon configureren, verscheen er bijvoorbeeld een melding dat u de verbindingsinstellingen moet controleren, dan moet u het programma handmatig configureren. Vink in het parameterinvoervenster het item "Serverparameters handmatig configureren" aan. Vink in het volgende venster het item "Internet e-mail" aan.

Stap 4

Vul je naam in op de bovenste regel. Voer in de regel "E-mail" respectievelijk het e-mailadres in. Wijzig niets in de regel "Accounttype". In de secties "Server van inkomende en uitgaande e-mail" moet u het adres van uw e-mailserver invoeren. Voer in de regel "Gebruiker" het e-mailadres opnieuw in en voer respectievelijk in de regel "Wachtwoord" het wachtwoord in.

Stap 5

Klik vervolgens op de knop "Overige instellingen" en ga naar het tabblad "Server uitgaande e-mail". Vink het vakje aan naast de regel "De SMTP-server vereist authenticatie" en vink het vakje "Zelfde als de server voor inkomende e-mail" aan. Klik OK. Ga je gang en klik op Voltooien. Hiermee is het configuratieproces voltooid. Al in het systeem zelf kunt u aanvullende parameters configureren.

Aanbevolen: