Persoonlijke Gegevens Wijzigen

Inhoudsopgave:

Persoonlijke Gegevens Wijzigen
Persoonlijke Gegevens Wijzigen

Video: Persoonlijke Gegevens Wijzigen

Video: Persoonlijke Gegevens Wijzigen
Video: Uw persoonlijke gegevens wijzigen 2024, Mei
Anonim

Elke bron op internet die vandaag bestaat, biedt de mogelijkheid om de persoonlijke gegevens van de gebruiker te wijzigen. U kunt bijna alles wijzigen: contactgegevens, avatar, inlogwachtwoord, enz. Hiervoor is er een speciaal gedeelte op de site.

Hoe persoonsgegevens te wijzigen
Hoe persoonsgegevens te wijzigen

Het is nodig

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Voordat u de mogelijkheid krijgt om persoonlijke gegevens van een bron op het netwerk te wijzigen, moet u zich er eerst bij aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Open hiervoor de startpagina van de gewenste site. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op het machtigingsformulier op de site. Klik op de knop "Inloggen" en wacht tot de pagina is geladen.

Stap 2

Nadat de autorisatie van de gebruiker is voltooid, komt er een speciaal menu voor u beschikbaar op de site, waarin informatie over u wordt weergegeven. Ditzelfde menu stelt de gebruiker in staat om bepaalde aanpassingen aan het account aan te brengen. Meestal wordt het "Gebruikerskast", "Mijn profiel", "Gebruikersprofiel" of "Mijn account" genoemd. Klik met de linkermuisknop op de bijbehorende link en wacht tot de pagina is geladen.

Stap 3

Zodra u zich in uw persoonlijke account bevindt, kunt u de vereiste parameters voor uw account instellen. Het tabblad Wachtwoord wijzigen is dus verantwoordelijk voor het wijzigen van de toegangscode voor uw account. Als u een nieuw e-mailadres wilt opgeven, moet u het tabblad "E-mail wijzigen" openen. Sommige services bieden de mogelijkheid om een gebruikersavatar en handtekening te ontwerpen. U kunt de bijbehorende instellingen ook instellen in uw persoonlijke account.

Stap 4

Nadat alle wijzigingen in het account zijn aangebracht, vergeet dan niet om ze op te slaan door op de knop "OK" / "Wijzigen" / "Toepassen" te klikken - op een aparte site kan deze knop op verschillende manieren worden ontworpen.

Aanbevolen: