Een Foto Verwijderen In Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Een Foto Verwijderen In Odnoklassniki
Een Foto Verwijderen In Odnoklassniki

Video: Een Foto Verwijderen In Odnoklassniki

Video: Een Foto Verwijderen In Odnoklassniki
Video: Как добавить или удалить фото или картинку в Одноклассниках 2024, Mei
Anonim

Als je je foto's graag deelt met je vrienden in Odnoklassniki, dan weet je waarschijnlijk dat je ze kunt beoordelen. Hier heb je een nieuw album gemaakt, je afbeeldingen geüpload, maar plotseling vond je sommige niet leuk, of je vrienden waardeerden ze niet. Dan rijst een natuurlijke vraag, hoe een foto in Odnoklassniki te verwijderen.

Een foto verwijderen in Odnoklassniki
Een foto verwijderen in Odnoklassniki

Als je het sociale netwerk Odnoklassniki gebruikt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat wanneer je de muisaanwijzer over een foto beweegt, er een menu verschijnt waarin je verschillende acties kunt selecteren die op de geüploade afbeeldingen moeten worden toegepast. Helaas is de regel die de foto verwijdert er niet.

Hoe foto's uit albums in Odnoklassniki te verwijderen

Om een foto in Odnoklassniki te verwijderen, moet u eerst inloggen op de site door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Nadat u bent ingelogd op uw account, gaat u naar het gedeelte "Foto's" en opent u het gewenste album.

Onder elke foto kun je kleine vierkantjes zien, beweeg de cursor over de foto's die je niet leuk vindt en markeer door op de linkermuisknop te drukken.

Als er vinkjes staan onder alle onnodige afbeeldingen, let dan op de regel bovenaan boven de lijst met foto's, deze heeft een sectie "Verwijderen".

Door op deze knop te klikken, verwijdert u de geselecteerde foto's.

Hoe een foto van een avatar in Odnoklassniki te verwijderen

Het is vrij eenvoudig om foto's van Odnoklassniki in uw albums te verwijderen. Maar als u besluit de afbeelding uit de ava te verwijderen, zult u merken dat dit onmogelijk is.

Maar wees niet boos, want er is een uitweg uit deze situatie. U hoeft alleen de hoofdfoto in de nieuwe te veranderen en vervolgens de oude te verwijderen.

Ga hiervoor naar het gedeelte met foto's, beweeg de cursor over de foto die je leuk vindt en selecteer de regel "Instellen als hoofd" in de pop-uplijst.

Wanneer je avatar is bijgewerkt, ga je opnieuw naar het gedeelte met de foto en vink je de oude foto van de hoofdprofielpagina aan. Nu kunt u eenvoudig een foto uit Odnoklassniki verwijderen volgens de hierboven beschreven instructies.

Aanbevolen: