Een Pagina Verwijderen In Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Een Pagina Verwijderen In Odnoklassniki
Een Pagina Verwijderen In Odnoklassniki

Video: Een Pagina Verwijderen In Odnoklassniki

Video: Een Pagina Verwijderen In Odnoklassniki
Video: Как удалить страницу в Одноклассниках с телефона 2024, April
Anonim

Sociale media zijn ongelooflijk populair bij mensen van alle leeftijden. Om met vrienden in Odnoklassniki te chatten, hoeft u zich alleen maar te registreren en uw profiel in te vullen. Maar wat als je het zat bent om op een sociaal netwerk te zitten? U kunt uw pagina in Odnoklassniki verwijderen.

Hoe een pagina op Odnoklassniki te verwijderen
Hoe een pagina op Odnoklassniki te verwijderen

Velen, die afstand willen doen van tijdrovende sociale netwerken, kunnen er niet achter komen hoe ze hun pagina in Odnoklassniki kunnen verwijderen. Als de registratieknop zich in het zicht bevindt, is de optie "profiel verwijderen" vrij moeilijk meteen te vinden. Veel gebruikers geloven zelfs dat het onmogelijk is om voor altijd van de Odnoklassniki-pagina af te komen.

Hoe een pagina in Odnoklassniki te verwijderen via het formulier op de site

Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Om een op een sociaal netwerk geregistreerd profiel te verwijderen, moet u:

- ga naar de website odnoklassniki.ru en voer uw profiel in door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren;

- zoek onderaan de pagina, in de uiterst rechtse kolom, het tabblad "Regelgeving" en klik erop;

- klik onder de tekst van het reglement op de link "Refuse services"; - geef de reden aan waarom je het sociale netwerk niet meer wilt gebruiken;

- bevestig de verwijdering met een wachtwoord en klik op de knop "Voor altijd verwijderen".

Wanneer u alle bovenstaande stappen voltooit, wordt uw pagina verwijderd uit Odnoklassniki. Als je het echter aan je telefoonnummer hebt gekoppeld, kun je de komende drie maanden geen nieuw profiel erop registreren.

Wanneer u een pagina verwijdert, gaat alle informatie die is opgegeven in het profiel, foto's, berichten op de muur, persoonlijke berichten en andere gegevens onherstelbaar verloren.

Het is onmogelijk om profielgegevens en de pagina zelf in Odnoklassniki te herstellen na verwijdering. Daarom moet u, voordat u deze stap zet, over alles nadenken en, indien nodig, eerst alle informatie opslaan die u in uw profiel wilt plaatsen.

Hoe kun je je profiel in Odnoklassniki voor altijd verwijderen via de adresbalk?

Er is nog een andere manier om u te helpen een pagina in Odnoklassniki te verwijderen. Het is veel eenvoudiger dan de eerste, maar het werkt niet altijd.

Om van een saai profiel op een sociaal netwerk af te komen, moet je inloggen op de Odnoklassniki-website door naar je pagina te gaan.

In de adresbalk in de browser ziet u de naam van de site https://www.odnoklassniki.ru/. Om een pagina te verwijderen, klikt u op het sitelogo en uw ID-nummer verschijnt na een schuine streep (/).

Kopieer voor snelle verwijdering de tekst & st.layer.cmd = PopLayerDeleteUserProfile en plaats deze in de adresbalk achter uw ID. Druk op Enter op het toetsenbord om de bewerking te voltooien.

Bevestig in het venster dat verschijnt uw wens om de pagina in Odnoklassniki te verwijderen.

Aanbevolen: