Hoe De Naam In De Agent Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam In De Agent Te Veranderen?
Hoe De Naam In De Agent Te Veranderen?

Video: Hoe De Naam In De Agent Te Veranderen?

Video: Hoe De Naam In De Agent Te Veranderen?
Video: Hoe Bedenk je een Goede YouTube Naam? 2024, Mei
Anonim

We gebruiken bijna allemaal programma's om berichten uit te wisselen of te bellen op internet. Tot op heden zijn er meer dan een dozijn van dergelijke programma's. Iedereen kent de woorden Skype, ICQ, Google talk, Yahoo messenger, Qip en Mail Agent. De huidige trend is het creëren van programma's voor communicatie vanuit e-maildiensten of sociale netwerken. In de meeste gevallen is de gebruikersnaam van het programma hetzelfde als de gebruikersnaam van de dienst.

Mail Agent van Mail.ru-service
Mail Agent van Mail.ru-service

instructies:

Stap 1

Wat kan er worden gedaan om de voornaam, achternaam en ook zijn bijnaam, beter bekend als bijnaam, van de gebruiker te wijzigen? Laten we eens kijken naar de volgorde van acties met behulp van het voorbeeld van het Mail Agent-programma, populair in Rusland, van de e-mailservice "Mail.ru".

Stap 2

Houd er rekening mee dat het in dit stadium van ontwikkeling niet mogelijk is om de voor- en achternaam van de Mail Agent-gebruiker via het programma te wijzigen.

Stap 3

U moet naar de website van de e-mailservice "Mail.ru" gaan en uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren om in te loggen.

Stap 4

Klik op de knop "Instellingen" in de rechterbovenhoek. U wordt naar de instellingenpagina voor alle diensten van het project "Mail.ru" geleid.

Stap 5

Zoek de link "Persoonlijke gegevens" in de middelste kolom. Door erop te klikken, kunt u de informatie zien en wijzigen die is ingevoerd bij het registreren van een e-mailbox, bijvoorbeeld achternaam, voornaam en patroniem, geboortedatum. Daarnaast vindt u hier enkele Mail Agent-instellingen.

Stap 6

Voer in de regel "Naam" uw naam in. Geef in de regel "Achternaam" de achternaam aan die u wilt zien op de services "Mail.ru" en in het Mail Agent-programma.

Stap 7

Om de wijzigingen op te slaan, moet u het wachtwoord voor toegang tot de mailbox en alle diensten invoeren in de regel "huidig wachtwoord".

Stap 8

Klik op de knop Opslaan. De naam is nu veranderd in de Mail Agent. Je vrienden kunnen je erop vinden.

Stap 9

Bovendien kunt u de naam in het Mail Agent-programma wijzigen door in te loggen op het sociale netwerk "My World" vanuit de service "Mail.ru".

Stap 10

Klik in het linker verticale menu op de link "Profiel". U krijgt toegang tot een pagina waar u de achternaam, voornaam, patroniem, geboortedatum, bijnaam, burgerlijke staat en woonplaats kunt wijzigen.

Stap 11

In de kolommen "Naam" en "Achternaam" geeft u respectievelijk de gewenste naam en achternaam aan.

Stap 12

Vink het vakje aan als je gevonden wilt worden op basis van je persoonsgegevens.

Stap 13

Klik op de knop Opslaan. Veranderingen zijn gemaakt.

Aanbevolen: