Hoe Een Satellietschotel Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Satellietschotel Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Een Satellietschotel Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Satellietschotel Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Satellietschotel Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Video: Schotel uitrichten met M7 MZ-101 (Canal Digitaal) 2024, Mei
Anonim

Een schotelantenne is een universeel hulpmiddel waarmee je het aantal tv-zenders kunt vergroten, maar waarmee je toegang hebt tot internet en een aantal andere mogelijkheden, vooral als je het samen met een computer gebruikt. Hoe u een schotelantenne op uw pc aansluit, lees dan verder.

Hoe een satellietschotel op een computer aan te sluiten?
Hoe een satellietschotel op een computer aan te sluiten?

Het is nodig

  • - montagebeugel;
  • - perforator;
  • - deuvels;
  • - dvb-kaart;
  • - keoxylkabel;
  • - satellietgegevens;
  • - satelliet antenne.

instructies:

Stap 1

Installeer een schotelantenne. Voordat u het op uw pc aansluit, moet u het installeren in overeenstemming met de onderstaande aanbevelingen.

Stap 2

Kies een locatie voor het installeren van een schotelantenne die handig is voor reguliere onderhoudswerkzaamheden en die ook onbereikbaar is voor indringers.

Stap 3

Kies ook een locatie zodat de afstand tot de ontvanger zo kort mogelijk is. Als uw ramen op het zuiden gericht zijn en er geen noemenswaardige obstakels voor staan, bijvoorbeeld grote bomen of hoge gebouwen, dan kunt u de antenne het beste bij het raam installeren.

Stap 4

Lees de instructies voor het monteren van uw schotelantenne. Verzamel het strikt in overeenstemming met de bijgevoegde aanbevelingen. Neem vervolgens de beugel en bevestig deze aan de muur waar de antenne zal worden gebruikt met metalen pluggen.

Stap 5

Gebruik een waterpas om de steun zo horizontaal mogelijk te houden. Pak de speciale houder en bevestig de schotelantenne aan de beugel. Richt de antenne vervolgens op het zuiden. Dit komt door het feit dat de meeste satellieten zich precies in de geostationaire baan bevinden.

Stap 6

Sluit de converter aan op de antenne om deze op de computer aan te sluiten. Neem dan een coaxkabel. Maak de verbindingen zo dat er zo min mogelijk verbindingen zijn en dat de draad nergens buigt.

Stap 7

Schakel uw pc uit van het netwerk. Om de schotelantenne op uw computer aan te sluiten, steekt u de keoxy-kabel in de overeenkomstige aansluiting van de dvb-kaart. Stem vervolgens de antenne af om het signaal te ontvangen. Om dit te doen, moet het gericht zijn op de satellieten die zich in dit gebied bevinden.

Stap 8

Ga naar de website www.lynsat.com of www.flysat.com. Daar krijgt u de gegevens om de dvb-kaart te configureren om een duidelijk signaal te ontvangen.

Aanbevolen: