De Chrome-browser Aanpassen

Inhoudsopgave:

De Chrome-browser Aanpassen
De Chrome-browser Aanpassen

Video: De Chrome-browser Aanpassen

Video: De Chrome-browser Aanpassen
Video: Настройка Chrome 2024, Mei
Anonim

De webbrowser Google Chrome verscheen nog niet zo lang geleden op de IT-markt, maar heeft al het vertrouwen van een aantal gebruikers gewonnen. Het werkt volgens het "Install and Use"-principe, maar voordat u aan het werk gaat, is het beter om een paar wijzigingen aan te brengen in de programma-instellingen.

De Chrome-browser aanpassen
De Chrome-browser aanpassen

Het is nodig

Google Chrome-software

instructies:

Stap 1

Allereerst moet de browser worden gedownload en geïnstalleerd. Open hiervoor een huidige browser op uw systeem en ga naar de Google-zoekmachinepagina. Klik in het bovenste menu op de link "Meer" en selecteer "Alle producten". Klik op de geladen pagina op de Google Chrome-link.

Stap 2

Er verschijnt een nieuwe pagina voor u, waar u op de link "Google Chrome downloaden" moet klikken. Druk dan op de knop "Accepteer de voorwaarden en installeer". Boven het huidige venster verschijnt een ander venster met de titel "Browserinstallatie". Daarna, op de pagina van de geopende browser, de niet-triviale inscriptie "Je bent geweldig! Bedankt … "- de browser is geïnstalleerd, daarom blijft het alleen om hem te starten.

Stap 3

De lancering wordt uitgevoerd vanaf het bureaublad, dubbelklik op de snelkoppeling en het startvenster van de browser verschijnt voor u. Uit de voorgestelde opties moet u een standaardzoekmachine kiezen. Voor kwalitatief en snel zoeken moet u Google kiezen. Met deze keuze begint de Google Chrome-installatie.

Stap 4

Dus je hebt de zoekopdracht aangewezen, nu moet je toegang krijgen tot de e-mailbox. Voer hiervoor uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de daarvoor bestemde pagina. Direct na authenticatie per mail wordt u gevraagd om de instellingen te synchroniseren. Met andere woorden, uw account wordt uw Google Chrome-account. Hiermee kunt u de browser op een andere computer starten, uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, zodat u uw registratiegegevens niet opnieuw hoeft in te voeren. U krijgt ook toegang tot alle eerder gemaakte bladwijzers.

Stap 5

Om naar het menu "Basisinstellingen" te gaan, klikt u met de linkermuisknop op het pictogram met de afbeelding van een moersleutel. Er zijn hier verschillende tabbladen, meestal wordt alleen het eerste tabblad gebruikt. Om de standaardpagina in te stellen, gaat u naar het blok "Hoofdpagina", selecteert u het item "Deze pagina openen" en voert u het siteadres in het formaat https://primer.ru in.

Aanbevolen: