De Helderheid Van Uw Webcam Aanpassen

Inhoudsopgave:

De Helderheid Van Uw Webcam Aanpassen
De Helderheid Van Uw Webcam Aanpassen

Video: De Helderheid Van Uw Webcam Aanpassen

Video: Windows 10 beter leesbaar 4: Helderheid en nachtlamp 2022, December
Anonim

Voor een comfortabelere communicatie is een webcam op een computer nodig. U kunt via Skype meekijken met uw gesprekspartner met wie u communiceert. Daarnaast kun je met de webcam foto's maken. Wanneer zo'n nieuwigheid net op een computer is geïnstalleerd, moet je een aantal aanpassingen maken om een ​​afbeelding van goede kwaliteit te krijgen.

De helderheid van uw webcam aanpassen
De helderheid van uw webcam aanpassen

Het is nodig

Personal computer, webcam, Fly DS-programma

instructies:

Stap 1

Je kunt proberen de scherpte op de camera handmatig aan te passen. Zoek hiervoor op de camera zelf een kleine knop bij het kijkgaatje. Draai in verschillende richtingen. Gebruik het om de focus aan te passen. Deze instelling is mogelijk als de camera niet automatisch is. Als dit niet helpt, probeer dan de stuurprogramma's op de camera opnieuw te installeren. Daar wordt u gevraagd om scherp te stellen, helderheid en zelfs kleurbalans. Ga bij communicatie via Skype naar de programma-instellingen. Voer het uit en selecteer "Extra" en "Video-instellingen" in de lijst.

Stap 2

Download en installeer Fly DS-software. Het is bedoeld om tv te kijken vanaf de tuner en werkt met een webcam. Voer het programma uit. Geef de bron van uw videosignaal aan. Ga naar de programma-instellingen en stel de beeldparameters in. Om dit te doen, hebt u het gedeelte "Capture" nodig. Stel hier de waarden in waarmee u de video kunt bekijken.

Stap 3

De webcam werkt goed als u het programma WebCam Monitor parallel installeert. Voer het uit en er wordt een venster voor u geopend, waar u in de lijst de gewenste sectie voor werk kunt selecteren. Gebruik de virtuele joystick om de helderheid van de webafbeelding aan te passen. Door met de muis te bewegen, selecteer je de tint, scherpte, contrast. Het beeld zal beter worden. U kunt het geluid op dezelfde manier aanpassen.

Stap 4

Hiermee kunt u beter werken met uw webcam en Cyberlink YouCam-programma. Installeer het op uw computer. U kunt de helderheid en andere kenmerken op de camera aanpassen met het gedeelte "TrueTheater". Deze technologie maakt het beeld helder, kleurrijk en effectief. Dit programma is multifunctioneel. Ga naar "Instellingen" en voer de parameters in die de normale werking van de camera garanderen.

Populair per onderwerp