Compatibiliteitsmodus Inschakelen

Inhoudsopgave:

Compatibiliteitsmodus Inschakelen
Compatibiliteitsmodus Inschakelen

Video: Compatibiliteitsmodus Inschakelen

Video: Compatibiliteitsmodus Inschakelen
Video: Compatibiliteitsmodus Windows 10 2024, Mei
Anonim

Elke grote update van Internet Explorer, samen met belangrijke verbeteringen aan de browser, leidt tot verschillende inconsistenties met de standaarden die in de vorige versie werden gebruikt. Internet Explorer 9 is geen uitzondering, maar in deze versie van de browser hebben fabrikanten de mogelijkheid geboden om paginaweergaven om te schakelen naar achterwaartse compatibiliteitsmodus.

Compatibiliteitsmodus inschakelen
Compatibiliteitsmodus inschakelen

Het is nodig

Internetverkenner 9

instructies:

Stap 1

Start Internet Explorer. Als er geen snelkoppeling voor dit programma op het bureaublad staat, open dan het hoofdmenu van het besturingssysteem en typ de naam van de toepassing in het zoekveld. Drie ints zijn echter voldoende om de link om de webbrowser te starten in de eerste regel met zoekresultaten te laten verschijnen. Klik Het.

Stap 2

Vouw het gedeelte "Service" in het browsermenu uit. Als het menu niet in het toepassingsvenster verschijnt, drukt u op de Alt-toets. Het verschijnt onder de titelbalk van het venster. Selecteer in het gedeelte 'Extra' het meest gecompliceerde item - 'Opties voor compatibiliteitsweergavemodus'.

Stap 3

Vink het vakje aan naast "Alle websites weergeven in compatibiliteitsweergave" wanneer het venster met de instellingen voor deze modus op het scherm verschijnt. Op deze manier schakelt u de "moeilijkste" versie van de compatibiliteitsmodus in - de browser zal deze voor alle pagina's gebruiken, zelfs die die het niet nodig hebben.

Stap 4

Als u het selectievakje Bijgewerkte sitelijsten toevoegen van Microsoft-website selecteert, wordt de compatibiliteitsmodus alleen ingeschakeld voor sites waarvan bekend is dat ze incompatibel zijn met deze versie van de browser voor Microsoft.

Stap 5

U kunt ook uw eigen lijst met sites maken waarop deze modus moet worden toegepast, en daarin alle pagina's invoeren die u tegenkomt die vervormd worden weergegeven. Dit kunt u doen via het veld onder de knop "Deze website toevoegen" en de knop "Toevoegen".

Stap 6

Klik op de knop Sluiten in het dialoogvenster om Internet Explorer de instellingen te laten gebruiken die u hebt gewijzigd.

Stap 7

Er is nog een andere, eenvoudigere optie om de compatibiliteitsmodus op het juiste moment in te schakelen. Wanneer de browser een andere pagina opent, probeert deze zelf de compatibiliteit ervan te evalueren. Als naar zijn mening de activering van deze modus vereist is voor normale weergave, verschijnt een pictogram met een gestileerde afbeelding van een doormidden gescheurde pagina in de adresbalk. Klik met de linkermuisknop op dit pictogram en uw webbrowser activeert de compatibiliteitsmodus en verandert ook de pictogramkleur van wit-grijs in blauw-cyaan.

Aanbevolen: