Hoe Maak Je Een Lege Pagina In Joomla

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Lege Pagina In Joomla
Hoe Maak Je Een Lege Pagina In Joomla

Video: Hoe Maak Je Een Lege Pagina In Joomla

Video: Hoe Maak Je Een Lege Pagina In Joomla
Video: joomla eigen paginas maken 2024, April
Anonim

Een blanco pagina maken op een site in joomla is niet moeilijk. Voor de juiste foutloze uitvoering van de bewerking, moet u handelen volgens de regels voor het maken van een pagina en zorgvuldig de lege velden invullen.

Hoe maak je een lege pagina in joomla
Hoe maak je een lege pagina in joomla

Het is nodig

  • - een computer
  • - browser
  • - beheerdersaccount in joomla

instructies:

Stap 1

Log in op het beheerderspaneel. Onthoud dat autorisatie in het beheerdersgedeelte en autorisatie op de site totaal verschillende dingen zijn. Om het beheerderspaneel te openen, voegt u het woord "/ administrator" toe aan het adres van uw site in de adresbalk. Vul op de pagina die wordt geopend de velden "login" en "password" in die vooraf zijn aangemaakt. Als de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn ingevoerd, wordt u naar het administratieve paneel geleid.

Stap 2

Selecteer het tabblad "Materialen" in de werkbalk, dan - "Materiaalbeheer", dan - "Materiaal aanmaken".

Stap 3

Vul in het geopende venster de volgende velden in: "Titel", "Titeltag", "Categorie". De titel is een kleine zin of zin die de titel is van het artikel dat op de pagina moet worden geplaatst die wordt gemaakt. Titeltag is een titel die wordt gegenereerd voor zoekmachines. Het wordt verwerkt door zoekrobots. De title tag kan afwijken van de hoofdtitel, maar moet noodzakelijkerwijs een sleutelzin bevatten waaronder de tekst zal worden geschreven. Soms is er geen veld "Titeltag" in de joomla-werkbalk. In dit geval zal de “Title tag” automatisch de “Title” tekst bevatten. Mocht je deze waarde toch zelf willen toevoegen, dan kun je de speciale plugin contenttitle installeren. De overige velden worden ofwel automatisch ingevuld, ofwel zijn optioneel voor het invullen van de eerste fasen van het aanmaken van een pagina.

Stap 4

Plak de materiaaltekst of voorbeeldtekst in het daarvoor bestemde veld. Dit is nodig om het materiaal te behouden. Het is niet nodig om onmiddellijk voorbereide, competente en volledige tekst te posten, vooral als u een pagina aan het maken bent in het stadium van het verkennen van de mogelijkheden van joomla. U kunt een paar woorden of één zin invoegen - in ieder geval kan de tekst later worden gewijzigd.

Stap 5

Controleer alle ingevulde velden zorgvuldig. Eventuele fouten kunnen na het maken worden gecorrigeerd, maar hoe minder onnauwkeurigheden en tekortkomingen van uw kant in de eerste fasen van het werk, hoe groter de kans is dat u de mogelijkheden van joomla zo snel mogelijk onder de knie krijgt.

Stap 6

Klik op de knop Opslaan en vervolgens op Sluiten.

Stap 7

Om het artikel op de site te laten verschijnen, voegt u het materiaal toe aan het menu-item.

Stap 8

Als je alles goed hebt gedaan, verschijnt er een bericht dat het materiaal succesvol is opgeslagen. U heeft dus een blanco pagina in Joomla gemaakt die in de database wordt opgeslagen. U kunt de pagina op elk moment bewerken via het beheerderspaneel.

Aanbevolen: