Hoe Onnodige Aanmeldingen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Aanmeldingen Te Verwijderen
Hoe Onnodige Aanmeldingen Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Aanmeldingen Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Aanmeldingen Te Verwijderen
Video: Hoe de boorkop te verwijderen? Verwijderen en vervangen van de boorkop 2024, Mei
Anonim

Aangezien u verschillende netwerkbronnen gebruikt, stapelt zich een aanzienlijk aantal logins en wachtwoorden op, die niet langer worden gebruikt, maar nog steeds worden opgeslagen door de browser. Alle moderne internetbrowsers hebben ingebouwde mechanismen om selectief onnodige autorisatiegegevens te verwijderen.

Hoe onnodige aanmeldingen te verwijderen
Hoe onnodige aanmeldingen te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om selectief aanmeldingen met wachtwoorden in de Opera-browser te verwijderen, opent u het gedeelte "Instellingen" in het menu en selecteert u het item "Persoonlijke gegevens verwijderen". Op deze manier wordt het instellingenvenster voor het verwijderen van persoonlijke informatie geopend. Een gedetailleerde lijst met instellingen die u moet openen door op het opschrift "Gedetailleerde instellingen" te klikken. Deze lijst bevat de knop "Wachtwoorden beheren", waarmee u een lijst opent met de websites waarop de browser aanmeldingen heeft opgeslagen. De sitenamen zijn hier aanklikbaar - wanneer erop wordt geklikt, worden de bijbehorende inloglijsten weergegeven. Om onnodige u te verwijderen, moet u erop klikken en op de knop "Verwijderen" drukken.

Stap 2

In Internet Explorer moet u voor een vergelijkbare bewerking naar de pagina gaan met het autorisatieformulier van de site, de login die u wilt verwijderen. Dubbelklikken in het login-veld opent de lijst met logins die voor dit formulier zijn opgeslagen. Gebruik de navigatietoetsen (pijltjes omhoog en omlaag) om naar de regel te gaan met de gebruikersnaam die u niet meer nodig hebt en verwijder deze vervolgens door op de Delete-toets te drukken.

Stap 3

Mozilla FireFox slaat de optie voor selectieve vernietiging van aanmeldingen op in het instellingenvenster. Om het te openen in het gedeelte "Extra" van het browsermenu, selecteert u "Opties". U hebt het tabblad "Bescherming" nodig met de knop "Opgeslagen wachtwoorden" in de groep "Wachtwoorden". Door erop te klikken, wordt een venster geopend met een lijst van logins en sites waarmee ze overeenkomen. Selecteer uit de lijst wat je niet meer nodig hebt en vernietig door op de knop "Verwijderen" te klikken.

Stap 4

Als u Google Chrome gebruikt, opent u het menu door op het moersleutelpictogram in de rechterbovenhoek te klikken en de regel "Opties" te selecteren. Klik op de instellingenpagina die wordt geopend op de link "Persoonlijk materiaal" in het linkerdeelvenster en zoek de knop "Opgeslagen wachtwoorden beheren" in de lijst met instellingen voor persoonlijk materiaal. Als u erop drukt, wordt een andere pagina geopend - "Wachtwoorden". Het bevat een lijst met webbronnen en aanmeldingen daarvoor. Onnodige kunnen worden verwijderd door op het kruisje aan de rechterrand van de regel van deze login te klikken.

Stap 5

Klik in Apple Safari op het gedeelte Bewerken van het menu of op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het venster. In beide gevallen selecteert u in de vervolgkeuzelijst het item "Instellingen". Ga in het instellingenvenster naar het tabblad "Autocomplete" en klik op de knop "Bewerken" tegenover de regel "Gebruikersnamen en wachtwoorden". Dit opent een venster met een lijst van sites die erin zijn geplaatst en waaraan de logins zijn toegewezen. Wis overbodige bestanden door op de knop "Verwijderen" te klikken.

Aanbevolen: