Inloggen Sluiten

Inhoudsopgave:

Inloggen Sluiten
Inloggen Sluiten

Video: Inloggen Sluiten

Video: Inloggen Sluiten
Video: Filmpje 2FA inloggen met eID 2024, Mei
Anonim

Vaak is het nodig om uw account op een bepaalde site te verwijderen - om de login te sluiten. Deze procedure kan vrij eenvoudig zijn of gecompliceerd door extra stappen. Het hangt allemaal af van de sitestructuur en beheerdersinstellingen. Hoe de login te sluiten?

Inloggen sluiten
Inloggen sluiten

instructies:

Stap 1

Bekijk de sitestructuur. Ga naar het instellingenitem dat op uw pagina staat. Als alles uiterst eenvoudig is, ziet u het item "Pagina verwijderen", waarmee u de login kunt sluiten. U krijgt verschillende opties te zien, waaronder verwijderen en herstellen. Als je hierin geïnteresseerd bent, accepteer het dan door op OK te klikken. Anders volgt de volledige verwijdering van het profiel. Dit is de gemakkelijkste optie. Wat te doen bij een complexer scenario?

Stap 2

Ga naar het menu Pagina-instellingen. Als er geen item "Profiel verwijderen" is, moet u de Help van de site gebruiken, die de meest gestelde vragen bevat. Onder hen vindt u aanbevelingen over hoe u uw login kunt verbergen zonder deze te verwijderen. Als verwijdering in dit geval toch een principiële kwestie is, krijgt u de nodige aanbevelingen, waarna u het account volledig kunt verwijderen.

Er zijn ook sites met een feedbackstructuur, d.w.z. bij elk signaal over het verwijderen van een profiel neemt een van de medewerkers van de site contact op met de persoon die deze actie wil uitvoeren, zoekt uit wat de reden is en probeert de situatie op te lossen. Vaak is het mogelijk om alle ongemakken te elimineren die een persoon tot deze daad hebben geduwd.

Stap 3

Als de wens om uw login te verwijderen voortvloeit uit de noodzaak om u enige tijd te verbergen voor het algemene gezichtsveld, maar u het toch niet erg zou vinden om de diensten van deze bron te gebruiken, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst om de mogelijkheid te bespreken om aan uw verzoek te voldoen.

Stap 4

Volg alle stappen die in de sitetip worden beschreven. Zodat niemand een gebruikersnaam kan verwijderen zonder uw medeweten, wordt meestal een bevestiging van de verwijdering verzonden naar de mailbox van waaruit de registratie plaatsvond. Maak het open. Controleer of de gewenste e-mail is aangekomen. Volg de link in de brief om je intentie definitief te bevestigen.

Aanbevolen: