Een Pop-upvenster Van Het Bureaublad Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Pop-upvenster Van Het Bureaublad Verwijderen
Een Pop-upvenster Van Het Bureaublad Verwijderen

Video: Een Pop-upvenster Van Het Bureaublad Verwijderen

Video: Een Pop-upvenster Van Het Bureaublad Verwijderen
Video: Removing Pop-ups from your desktop 2024, April
Anonim

Als er een pop-upvenster van "onbekende oorsprong" op uw bureaublad verschijnt met een suggestie, is het hoogstwaarschijnlijk een spywareprogramma dat uw computer heeft geïnfiltreerd zonder uw medeweten. Dit is een advertentievenster dat vaak obscene inhoud bevat. Daarnaast wordt u gevraagd een sms-bericht naar een speciaal nummer te sturen. Stuur geen sms. Volg in plaats daarvan de onderstaande instructies in volgorde.

Werken met het register
Werken met het register

Het is nodig

Hulpmiddelen: gratis ontgrendeling

instructies:

Stap 1

Installeer het gratis programma "Unlocker" op uw computer.

Stap 2

Open de map "Documenten en instellingen". Zoek de map met de huidige gebruikersnaam (om de huidige gebruikersnaam te achterhalen drukt u op "Ctrl-Alt-Del" en leest u deze in het venster dat verschijnt). Ga vervolgens naar de map "Applicatiegegevens". Deze map bevat het programma dat het opdringerige pop-upvenster opent. In dit geval kunnen er meerdere opties zijn. Zoek naar mappen met namen als AdSubscribe, FieryAds, AdRiver of CMedia.

Stap 3

Als u de map Toepassingsgegevens niet ziet, gaat u naar Mapopties in het menu Extra, gaat u naar het tabblad Weergave en selecteert u de optie Verborgen mappen en bestanden weergeven.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de "spyware-map" en klik op "Unlocker". Het programma zal u vragen om de actie te bevestigen, waarna het zal proberen het programma volledig te verwijderen. Helaas kan ze in dit stadium niet de hele map verwijderen en geeft ze een bericht weer waarin staat dat de verwijdering zal plaatsvinden nadat de computer opnieuw is opgestart. Vul deze vereiste in.

Stap 5

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, opent u het dialoogvenster Uitvoeren, dat u kunt vinden in het menu Start. Schrijf "regedit" in het tekstvak en klik op "OK".

Stap 6

De Register-editor wordt geopend. In de registerboom moet u naar "HKEY_LOCAL_MACHINE" gaan en achtereenvolgens de geneste mappen uit de onderstaande lijst openen: - "software";

- "Microsoft";

- "ramen";

- "huidige versie";

- "explorer". Zoek in de laatste map een map met de naam "shelliconoverlayidentifiers", en daarin - "AdSubscribe", "FieryAds", "AdRiver" of "CMedia" en verwijder deze. Selecteer hiervoor de map met de muis en klik in het menu "Bewerken" op - "Verwijderen".

Zoek vervolgens de map "Browser Helper Objects" (deze bevindt zich in dezelfde tak), selecteer deze en verwijder de volgende sleutel eruit (aan de rechterkant) - "CF272101-7F6E-4CF2-9453-B4C5D2FC32C0".

Stap 7

Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: