Hoe Pop-upadvertenties Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Pop-upadvertenties Uit Te Schakelen
Hoe Pop-upadvertenties Uit Te Schakelen

Video: Hoe Pop-upadvertenties Uit Te Schakelen

Video: Hoe Pop-upadvertenties Uit Te Schakelen
Video: How to Disable All pop up notifications in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Pop-upadvertenties op internet zijn een van de meest effectieve manieren om geld te verdienen met verschillende sites. Naast het inkomen voor de eigenaar, brengen pop-upadvertenties echter een enorme hoeveelheid ongemak voor gebruikers met zich mee en verhogen ze het verkeersverbruik. Een populaire tool om pop-upadvertenties te bestrijden is de AdBlock-browserextensie, die in veel internetbrowsers beschikbaar is.

Hoe pop-upadvertenties uit te schakelen
Hoe pop-upadvertenties uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als je voor eens en altijd een einde wilt maken aan vervelende advertenties op internet, installeer dan de Google Chrome-browser op je computer, die de mogelijkheid heeft om extensies te installeren. Een van deze extensies, AdBlock genaamd, is een krachtig hulpmiddel voor het blokkeren van advertenties op internet van welke aard dan ook - van banners en eenvoudige links tot complexe pop-ups. U kunt AdBlock vinden in de Chrome-webwinkel, die u kunt openen door op de juiste link op een open, leeg browsertabblad te klikken, of door naar de instellingen te gaan en op de knop "Extensies" in het submenu "Extra" te klikken.

Stap 2

Zoek in de Chrome Web Store de AdBlock-extensiepagina. De link naar deze extensie bevindt zich in de regel in het gedeelte "Populair", aangezien het aantal gebruikers al lang de 2 miljoen heeft overschreden. Om deze extensie te downloaden en te installeren, klikt u op de knop "Toevoegen aan Chrome". Wacht tot het bestand is gedownload. Daarna verschijnt de knop voor extensie-instellingen in de rechterbovenhoek van de browser. Bovendien worden de AdBlock-instellingen als een apart tabblad in het browservenster geopend.

Stap 3

Stel in de instellingen van de AdBlock-extensie de opties in voor het uitschakelen van pop-upadvertenties. Als u wilt dat pop-upvensters niet worden geblokkeerd op een specifieke site, voegt u dit adres toe aan de lijst met uitsluitingen. U kunt deze extensie ook rechtstreeks vanuit de werkbalk beheren door met de linkermuisknop op het pictogram te klikken. Met AdBlock kunt u advertenties op URL blokkeren en gebruikers en ontwikkelaars laten weten dat ze advertenties op specifieke pagina's niet kunnen blokkeren.

Aanbevolen: