Gesloten Poorten Vinden?

Inhoudsopgave:

Gesloten Poorten Vinden?
Gesloten Poorten Vinden?

Video: Gesloten Poorten Vinden?

Video: Gesloten Poorten Vinden?
Video: No name policy bij koude acquisitie: hoe vind je de sleutel tot de poort? Hoe doe je dat? Tips 2024, Mei
Anonim

Situaties ontstaan vaak wanneer de geïnstalleerde applicatie niet de functies uitvoert die eraan zijn toegewezen. Een van de mogelijke oorzaken van problemen is dat de poort waarop het programma pakketten ontvangt/verstuurt die nodig zijn voor zijn werk, gesloten is. Hoe de gesloten poorten te achterhalen?

Hoe u gesloten poorten kunt vinden?
Hoe u gesloten poorten kunt vinden?

instructies:

Stap 1

De poort kan zowel aan de modem of router als aan de providerzijde worden afgesloten. Bovendien kan het worden geblokkeerd door uw firewall. Met behulp van standaard Windows-tools kunt u controleren of de poort die het programma voor zijn werk gebruikt, is gesloten.

Om de open / gesloten poorten van Windows te controleren, moet u de opdrachtregel gebruiken. Om het te starten drukt u op de toetscombinatie "Windows + R". Na deze acties wordt een venster geopend. U moet daarin "cmd" invoeren. Druk vervolgens op de "Enter"-toets.

Stap 2

Er verschijnt een zwart venster op het scherm, dat experts de Windows-opdrachtregel noemen. Nu kunt u het hulpprogramma zelf uitvoeren, waarmee u de lijst met gesloten poorten kunt bekijken. Voer de opdracht "netstat" in bij de opdrachtprompt.

Stap 3

Druk na het invoeren op de toets "Enter". Het opdrachtregelvenster geeft informatie weer over alle open poorten op uw computer. Het wordt vermeld achter de domeinnaam van uw pc en wordt ervan gescheiden door een dubbele punt. Houd er rekening mee dat alle poorten die niet in deze lijst staan, gesloten zijn. En als de poort die uw toepassing gebruikt in deze lijst staat, moet deze worden gesloten om de toepassing normaal te laten functioneren.

Aanbevolen: