Hoe Maak Je Flash-cartoons

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Flash-cartoons
Hoe Maak Je Flash-cartoons

Video: Hoe Maak Je Flash-cartoons

Video: Hoe Maak Je Flash-cartoons
Video: How to MAKE A FLIPBOOK 2024, April
Anonim

Om een flash-cartoon te maken, moet je enkele technische richtlijnen volgen. Zelfs een gewone gebruiker die geen ervaring heeft in deze branche, leert hoe hij flash-animaties kan maken en kan zijn vaardigheden ontwikkelen.

Hoe maak je flash-cartoons
Hoe maak je flash-cartoons

Het is nodig

  • Adobe Photoshop
  • Easy.
  • Macromedia Flash Professional

instructies:

Stap 1

U kunt het beste beginnen met het beheersen van animatie door uw eigen afbeeldingen (later frames) te maken. Dit kunt u het beste doen met de bekende grafische editor Adobe Photoshop. Hoe nieuwer de versie, hoe meer opties voor de gemiddelde gebruiker. In het programma vindt de gebruiker een verscheidenheid aan lettertypen, stijlen naar hun smaak. Mocht er volgens de gebruiker iets ontbreken op dit gebied, dan kun je altijd de add-ons downloaden. Hier zouden geen problemen mee moeten zijn, aangezien er veel sites zijn gewijd aan Photoshop waar add-ons worden geplaatst. Daarom kan elke gebruiker, zelfs als hij een "lege afbeelding" heeft, deze naar eigen wens inrichten (met behulp van lettertypen, stijlen) en bijvoorbeeld ook een uitgesneden deel van een andere afbeelding toevoegen. Bij de ontwikkeling van technieken voor het maken van originele afbeeldingen is training nodig (bijvoorbeeld lessen Photosho

Stap 2

Om te beginnen met het maken van je eigen animatie, moet je je vaardigheden testen op gif-animatie, aangezien de techniek voor het maken van animatie voor een beginner ongeveer identiek is. Om gif-animaties te maken, moet u het programma Easy.

Stap 3

Na de training begrijpt elke gebruiker het principe van het maken van animaties per frame. Deze methode is ongetwijfeld het meest typerend voor beginners. Om animaties te maken en ermee te werken, moet u eerst de Adobe Flash Player installeren (volg de link https://get.adobe.com/ru/flashplayer). Dan moet u het programma Macromedia Flash Professional installeren. En voeg vervolgens uw frames in het programma in. De functies van het programma zijn veel breder dan in Easy GIF Animator Pro. Maar in ieder geval, na kennis te hebben gemaakt met het principe van het maken van animatie, kan zonder problemen een eenvoudige cartoon worden gemaakt. Als u weet hoe u moet tekenen, hoeft u geen toevlucht te nemen tot afzonderlijk genomen frames uit een andere bron, maar kunt u elke actie rechtstreeks in het programma tekenen.

Aanbevolen: