Waarom Staat De Video Ondersteboven?

Waarom Staat De Video Ondersteboven?
Waarom Staat De Video Ondersteboven?

Video: Waarom Staat De Video Ondersteboven?

Video: Waarom Staat De Video Ondersteboven?
Video: Het huis van Benthe staat op z'n kop 2024, Mei
Anonim

De video kan om verschillende redenen worden omgedraaid, de belangrijkste is fotograferen met de camera in de aanvankelijk verkeerde positie. Andere redenen kunnen liggen in de instellingen van uw video-afspeelprogramma.

Waarom staat de video ondersteboven?
Waarom staat de video ondersteboven?

Controleer op welke positie op je computer een andere video opent met dezelfde speler. Als het in de gebruikelijke modus en de gebruikelijke positie wordt afgespeeld, is dit probleem waarschijnlijk exclusief voor deze video. Open het voor betrouwbaarheid met een andere videospeler, als je die op je computer hebt.

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat het probleem precies in de bestandsparameters ligt, downloadt en installeert u een speciaal programma voor het verwerken van video-opnamen op uw computer. Open het bestand dat je nodig hebt en bewerk het door de positie van de video in de coderingsinstellingen te wijzigen. Controleer na het converteren de resultaten door de opname te openen met een gewone speler die je gebruikt om de video te bekijken.

Als het probleem desondanks in de instellingen van de mediaspeler ligt, is het niet overbodig om de afspeelopties te openen en de interface van dit programma te bestuderen. Zoek de gewenste instelling en breng de nodige wijzigingen aan. Let ook op de knoppen van de speler op de werkbalk, zoek naar een speciaal pictogram, misschien heb je het per ongeluk in het hoofdmenu aangeraakt of op een van de sneltoetsen gedrukt die verantwoordelijk zijn voor de positie van de video in de speler.

Als u online een video bekijkt, drukt u zo vaak als nodig is op de halfronde pijlknop om de opname normaal op het scherm weer te geven. In spelers met verschillende bronnen bevindt deze knop zich in de buurt van de belangrijkste afspeelbedieningsknoppen.

Op de een of andere manier kun je altijd een oplossing vinden om het probleem met een omgekeerde video-opname op te lossen, zelfs als deze oorspronkelijk verkeerd is gefilmd. Het werkingsprincipe is hier vergelijkbaar met het wijzigen van de weergave van afbeeldingen op een computer - als u hun positie kunt wijzigen, kunt u deze bewerking met video uitvoeren.

Aanbevolen: